GARDIROP MAGAZİN

Trendyol’dan yılbaşı koleksiyonu

Yeni yılın ilk saat­ler­ine haf­ta­lar kaldı. Şehir bu gös­ter­işli gec­eye hazır­lanırken Türkiye’nin e- ticaret lid­eri Trendy­ol yeni yıl par­ti­sine kap­sül bir kolek­siy­on­la mer­ha­ba diy­or.

Özel yeni yıl kolek­siy­onu bu sene ilhamını sabahın ilk saat­ler­ine kadar ışıl­dayan şehrin ışık­ların­dan aldı. Işığı kusu­ruz şek­ilde yan­sı­tan payet­lerin, kendin­den sim­li kumaşların cür­retkar kalı­plar­la bir­leştiği kolek­siy­on, hem iddi­alı hem de popüler stil­leri sev­en kadın­lar için tasar­landı. Altın­dan gümüşe, siyah­tan bor­doya her ren­gi kucak­layan yeni yıl kolek­siy­onun­da ön plana çıkan payetler, kad­ifel­er ve dan­teller kusursuz siluet­leri ortaya koyuy­or. Poplin kumaşla bir­leşen drapel­er yeni gözde oyun­cu olarak kolek­siyon­da yeri­ni alıy­or.

Mak­si elbisel­er: Altın kele­bek etk­isi
Ener­jisi­ni güneşten alan altın ton­ları , uzun kış geceleri­ni de aydın­lat­maya devam ediy­or. Mak­si elbisel­erde yer alan diz üstüne kadar uzanan derin yırt­maç detayı, asimetrik boğaz kes­imiyle bir­lik­te göz alıcı görünümü yaratıy­or. Uzun kürkler , kalın kemer­ler ve ince bantlı ayakkabılar­la rahatlık­la kom­bin­le­nen mak­si elbisel­er yeni yıla sofistike bir başlangıç yap­mak isteyen herkesin ter­ci­hi ola­cak.

Renk ve payet kar­navalı
Par­ti­lerin dinamizmi­ni en iddi­alı şek­ilde ortaya koy­a­cak payetli doku­lar uygun ton­lar­la bir araya geldiğinde göz alıcı bir görsel şölen sunuy­or. Bir araya geldiği min­i­mal tasarım­ları mak­si­mal bir etkiyle ortaya çıkaran payet doku­ların­da ; siyah , lacivert ve bor­do ton­ları favori kom­bin­leri oluş­tu­ruy­or. Payetler; slim­fit kes­imiyle vücut hat­larını ortaya çıkaran mini elbisel­er­le karşımıza çık­tığı gibi etek pan­tolon gibi yıldız ola­cak tek­li parçalar­la da etk­isi­ni sürdürüy­or.

Rahat ve şık
Son yıl­lar­da­ki hızlanan ivme­siyle zaman­sız trendler arasın­da yeri­ni alan takım­lar yeni yıl par­ti­lerinin de göz bebeği. Rahatlığı ön plan­da tutarak tasar­lanan döküm­lü pan­tolon­lar ve blaz­er ceket takım­ları deneyen herkesin favorisi oluy­or. Maskülen kalı­pları fem­i­nen doku­lar­la bir­leştiren takım­lar­da kad­ife , payet ve poplin kumaşlar ön plana çıkıy­or. Aynı kumaş­tan yapılan kuşak­lar , büyük tok­lalı kalın kemer­ler ve büyük aksesuar­lar­la tamam­landığın­da fem­i­nen etk­isi­ni den­geleyen takım­lar ; kaza­k­lar , basic tişörtler ve büstiy­er­ler­le de rahatlık­la kom­bin­leniy­or.

Vin­tage etk­isi
Geçmişe duyu­lan özlem­le bir­lik­te değer­lenen nos­taljik parçalar sokak modasın­dan podyum­lara kadar her alan­da etk­isi­ni sürdürm­eye devam ediy­or. Yıl­başı kom­bin­lerinin par­layan yıldızı ola­cak parçalar da nos­talji tren­dine kapıldı. Kad­ife kumaşın zarif dokusuna eşlik eden roman­tik dan­teller ve ince tül detay­ları midi elbisel­er­le bir­leşerek yıl­başı par­ti­lerinde nos­taljik bir rüz­gar estiriy­or. Naturel saç- makyaj , farkını ortaya koy­an saç aksesuar­ları ve uzun pal­to­lar­la bir­leştiğinde mak­si­mum etkiyle görünümü tamam­layan kom­bin­ler saf ve etk­i­leyi­ci yön­leriyle ön plana çıkıy­or.

Trend kom­bin­ler
Sezo­nun tüm trend parçalarını bir araya getiren kom­bin­lerin favo­ril­er arasın­da geri plan­da kalması imkan­sız. Tül detay­larıy­la bir araya getir­ilen payetli blu­zlar döküm­lü kes­im­leriyle skin­ny deri pan­tolon­lara eşlik ediy­or. Deri’nin sofistike dokusuy­la altın ren­gi payet­lerin ışıltısının bir araya geldiği kom­bin­ler çorap bot­lar ya da postal­lar­la kolay­ca kay­naşırken stilet­to­lar ya da sneak­er­lara da uyum sağlaya­biliy­or.

Exit mobile version