GARDIROP MAGAZİN

Tommy Hilfiger’ın küresel marka elçisi Gigi Hadid

Tom­my Hil­figer, kadın giy­im kolek­siy­on­larının küre­sel mar­ka elçisi olan düny­a­ca ünlü süper mod­el Gigi Hadid ile 2018 İlkb­ah­ar Tom­myXGi­gi kap­sül kolek­siy­onu lanse ede­ceği­ni duyur­du. 25 Şubat 2018 tar­i­hinde satışa sunula­cak ürün­ler, stil öner­i­leri ve tasarım sürecin­de­ki görün­tüler moda sev­er­ler ile buluşa­cak.

İlkb­ah­ar 2018 Tom­myXGi­gi kap­sül kolek­siy­onu, Tom­my Hilfiger’ın oto­mo­bil sporları sevgisin­den Gigi Hadid’in yük­sek tem­polu yaşam tarzı­na kadar her yönüyle hız kon­sep­ti­ni kut­luy­or. Cesur ama rahat görünüm­ler, Gigi’nin ath­leisure sti­line kat­tığı çabasız yorum­lar­dan ilham alarak eğlenceli dokunuşlar­la sunuluy­or. Geniş dış giy­im, özel dikim görünüm­lü jean’ler, sportif aktif giy­im ve fem­i­nen elbisel­er gibi zaman­sız klasik­ler, değişik der­il­er, lüks ipekler ve eskitme den­im gibi malzemel­er­le yeniden tasar­lanıy­or. Kır­mızı, beyaz ve lacivert blok ren­k­lerin kul­lanıldığı kolek­siy­on; spor esin­tili tasarım­lar Gigi imza­lı yarış çizgi­leri, grafik armalar ve işlemeli hız logo­ları gibi desen­ler­le zengin­leşiy­or. Altın ren­kli fer­muar­lar, kon­trastlı dik­işler ve detay­lar, görünüm­leri lüks bir dokunuşla tamam­lıy­or. Geniş kes­im parçaların süper skin­ny jean’lerle bir­lik­te kul­lanımı gibi kom­bi­nasy­on­lar­la yaratılan siluetler, yarış pisti sti­line güçlü ve özgüven­li yeni bir yak­laşım getiriy­or.

İlkb­ah­ar 2018 Tom­myXGi­gi kap­sül kolek­siy­onunun prömiy­eri, 25 Şubat’ta Milano Moda Haf­tasının kapanışını yapacak olan TOMMYNOW deney­sel defilesinde gerçek­leşe­cek. Podyu­ma çıkan tüm görünüm­ler, yet­mişten fazla ülkede­ki anın­da alışver­iş yapıla­bilir kanal­lar­dan oluşan bir eko­sis­tem­den satın alın­abile­cek. İlkb­ah­ar 2018 kolek­siy­on­ları da markanın glob­al top­tan satış ağı ve ken­di per­ak­ende kanal­ları, tommy.com, sosyal medya içer­iği, alışver­iş yapıla­bilen can­lı yayın akışı ve chatbot’lar aracılığıy­la satışa sunula­cak.

Exit mobile version