GARDIROP MAGAZİN

Tommy Hilfiger’dan Tommy X Zendaya

İkonik Amerikalı tasarım­cı Tom­my Hil­figer ile oyun­cu ve Tom­my Hil­figer kadın giy­im küre­sel mar­ka elçisi Zendaya’nın bir­lik­te tasar­ladığı İlkb­ah­ar 2016 Tom­myXZen­daya ortak kolek­siy­onunu duyur­du.

İlkb­ah­ar 2019 Tom­myXZen­daya ortak kolek­siy­onu, 2 Mart günü Paris Moda Haf­tası kap­samın­da gerçek­leşiy­or. “Tom­mynow” deney­im­sel defile etkin­liğinde dünya prömiy­eriyle tanıtıla­cak.

Tom­myXZen­daya kolek­siy­onuy­la 1970’li yıl­ların güçlü ikonik kadın­larının ön plana çıkarılıy­or. O dönem düzen­le­nen efsanevi Bat­tle of Ver­sailles defilesi­ni ve podyu­ma çıkan Amerikalı mod­el­lerin etk­i­leyi­ci duruşunu çağrıştırıy­or. Biçim­li siluetler, yük­sek bel­li jean pan­tolon­lar ve takım elbisel­er, yoğun krem ren­gi, lacivert, bor­do ve şarap kır­mızısı renk paleti, “Z” ve “T” işlemeleri ile güçlü ve özgüven­li görünüm­ler yaratılıy­or.

Gökkuşağı ren­k­lerinde çizgiler ve çok ren­kli Zodyak esin­tili desen­ler, fem­i­nen mak­si elbisel­er­den lüks sat­en göm­lek­lere kadar kolek­siy­onun gene­line eğlenceli dokunuşlar katıy­or.

Zaman­sız takım elbise, şarap kır­mızısı ve krem ren­gi ekose ile yeniden tasar­lanıy­or, bol paçalı pan­tolon­lar ve bele otu­ran blaz­er ceketler­le gün­cel­leniy­or.

Giysiler­den aksesuar­lara, may­o­dan iç giy­ime kadar kolek­siy­onun tamamı geçmişe özle­mi vur­gu­larken yüzünü heye­can­la gele­ceğe dönüy­or. Aynı zaman­da da Zendaya’nın ben­z­er­siz özgüven­li stil duy­gusunu markanın klasik Amerikan “cool” DNA’sıyla buluş­tu­ruy­or.

2 Mart günü Paris’te gerçek­leşe­cek “Tom­mynow” deney­im­sel defilenin podyum görünüm­leri, 70’ten fazla ülkede­ki Tom­my Hil­figer mağazaları ve tommy.com inter­net site­si, seçili top­tan iş ortak­ları ve sosyal medya dahil anın­da alışver­iş edilebilen bir eko­sis­temde satışa sunula­cak.

Mar­ka tutkun­ları bugün­den itibaren tommy.com sitesi­ni ziyaret ederek seçili stillere göz ata­bile­cek, kap­sül kolek­siy­on tasarım sürecinin kam­era arkası görün­tü­leri­ni izleye­bile­cek ve 2 Mart 2019 günün­den itibaren satışa sunula­cak ürün­ler arasın­dan favo­rileri­ni istek lis­teler­ine ekleye­bile­cek.

Exit mobile version