GARDIROP MAGAZİN

Tommy Hilfiger; TommyXZendaya ortak koleksiyonunu duyurdu

Tom­my Hil­figer, ikonik Amerikalı tasarım­cı Tom­my Hil­figer ile markanın  küre­sel mar­ka elçi­lerinden oyun­cu Zendaya’nın ortak­laşa tasar­ladığı Son­ba­har 2019 Tom­myXZen­daya kolek­siy­onunu duyur­du.

Mod­ern kadın için etk­i­leyi­ci giy­i­mi yeniden tanım­layan kolek­siyon­da­ki her parça, güç ve özgüven hissi uyandır­mak için tasar­landı. Markanın hayran­ları han­gi tasarım­ların ken­di ben­z­er­siz stil­ler­ine uyduğunu Tom­myXZen­daya yeni kolek­siy­onu ile keşfede­bilir.

Tom­my Hil­figer ile Zen­daya işbir­liğinde tasar­lanan Tom­myXZen­daya kolek­siy­onu, 1970’lerin ikonik stil­leri­ni Tom­my Hil­figer’in klasik Amerikan ‘cool’ mirasıy­la buluş­tu­ruy­or. Monokrom renk paletinde yoğun bor­do ve met­a­lik ton­lar har­man­lanırken, desen­ler ve puan­tiyel­er biçim­li siluetlere ve fular elbiselere bek­len­medik yorum­lar kazandırıy­or. Gümüş ren­gi detay­lar­la zengin­leşen yumuşak der­il­er, imi­ta­sy­on kürkler ve doy­gun kad­ifel­er, lüks bir dokunuş katıy­or.

Balık­sırtı desen­li, terzi işi dik­iş zaman­sız trençko­tu, ince bel­li blaz­er ceketi ve bol paçalı pan­tolonu şık­laştırıy­or. Yıldı­zların yanı sıra kar leop­arı görünüm­lü ve yılan derisi baskılar, mak­si etek­lere ve anvel­op elbiselere eğlenceli bir fark katıy­or. Giysi ve aksesuar­lar­dan mayo ve iç giy­ime kadar güçlü ve özgüven­li bir duruş sergileyen Son­ba­har 2019 Tom­myXZen­daya kolek­siy­onu, döne­mi tanım­layan stil­leri cesur yorum­lar ve yeni tasarım­lar­la sunuy­or.

Son­ba­har 2019 Tom­myXZen­daya ortak kolek­siy­onunun prömiy­eri; 8 Eylül’de, New York Moda Haf­tasın­da,  “Tom­mynow” deney­im­sel defile etkin­liğinde gerçek­leştir­ile­cek. Etkin­lik sırasın­da podyu­ma çıkan tüm görünüm­ler, 70’ten fazla ülkede online olarak tom­my.com, Tom­my Hil­figer mağazaları, seçili top­tan satış ortak­ları ve sosyal medya dahil anın­da alışver­iş yapıla­bilen kanal­lar­dan oluşan bir eko­sis­temde 8 Eylül 2019’dan itibaren satışa sunula­cak.

Exit mobile version