GARDIROP MAGAZİN

Temmuz Ayında Mobilet’le Eğlence Dolu Etkinliklere Hazır Olun!

Tem­muz ayın­da, Mobilet ile eşsiz etkin­lik­lere adım atmak için hazır mısınız? Mobilet, kolay ve hızlı bilet alma imkanının yanı sıra sosyal etk­ileşim ve pay­laşım deney­i­mi­ni bir araya getir­erek unutul­maz bir yaz ayı vaat ediy­or.

Etkin­lik­ler­le dolu dolu geçe­cek Tem­muz ayın­da nel­er mi var?

-IF Per­for­mance Hall Beşik­taş’­ta K‑Pop Par­ty Night Chap­ter 2: White Night ile eğlencenin doruk­ları­na ulaşa­bilirsiniz.

-Açık hava­da sine­ma key­fi Swis­sô­tel The Bospho­rus’­ta sizi bek­liy­or! Unutul­maz film­leri Boğaz man­zarası eşliğinde izle­menin tadını çıkara­bilirsiniz.

-The Roof’un eşsiz atmos­ferinde açık hava sine­masının keyfi­ni süre­bilirsiniz.

-BKM yaz etkin­lik­leri kap­samın­da Max­i­mum Uniq Açıkha­va Sah­ne­si’nde tiy­a­tro ve kome­di dolu anlar yaşaya­bilirsiniz.

-Unutul­maz kon­ser­ler­le dolu “Hep Yeni Kal Sunar: 90’s Türkçe Pop Fest” ve Cem Adri­an’ın per­for­man­sı için bilet­lerinizi ala­bilirsiniz.

-Das­Das’­ta kome­di dolu TuzBiber 6’lı şov, Sal­ih Tıraş, Nevzat Can Ünsal ve Tutkum Boğuş­mak’ın gös­ter­i­leri sizi kahka­halara boğa­cak!

-İkonik gru­plar The Prodi­gy ve Inter­pol, Türkiye’de unutul­maz bir müzik deney­i­mi sunacak.

-Sanat­sev­er­leri büyüleyen fotoğraf ser­gisi ve OUCHHH tarafın­dan tasar­lanan MASTERPIECE / An Immer­sive AI Expe­ri­ence ile fark­lı bir dünyaya adım atın.

-Mozart’ın Don Gio­van­ni Operası ve Yalın­fest kon­seri, müzik ve tiy­a­tro tutkun­ları için kaçırıl­may­a­cak fır­sat­lar sunuy­or.

-İst­anb­ul Boğazı’n­da ben­z­er­siz bir mey­hane deney­i­mi yaşa­mak için Yüzen Mey­hane tam size göre.

Mobilet ile unutul­maz etkin­lik­lerin tadını çıkar­mak için daha fazla bek­le­meyin! Yaz boyun­ca size eşlik ede­cek etkin­lik­ler­le dolu dolu bir Tem­muz ayı sizi bek­liy­or. Hemen bilet­lerinizi alın ve key­i­fle dolu anlar yaşayın!

Exit mobile version