GARDIROP MAGAZİN

Tazelenme vakti

Bu sezon taze­len­mek isteyen­ler için Ege’den ve Kapadokya’dan en güzel spa otel­leri­ni seçtik.

Nik­ki Beach, Tor­ba
“Sadece en yakın arkadaşlarınıza söy­leyin” slo­ganıy­la, özel bir restoran ve beach club olarak Mia­mi Beach’de doğan Nik­ki Beach zin­ciri, daha son­ra Karayi­pler ve Akdeniz’de de Saint Tropez, Mal­lor­ca, Ibiza gibi pek çok nok­taya demir atmıştı. Birkaç yıl önce Bodrum’a da gelen Nik­ki Beach’in dünyada­ki sadece 4 otelin­den biri de Türkiye’de. 76 oda, süit ve vil­lanın tamamı, kendine ait balkon, bahçe, teras veya havuza sahip. Müzik, eğlence ve modayı her daim ağır­la­ma sanatının bir parçası olarak gören zin­cirin Bodrum halka­sın­da da konuk­ları her sezon özel event’ler ve par­til­er bek­liy­or. Tabii ki spa’sı da buk­lu­nan otel & beach club, düğün orga­ni­za­sy­on­ları için de sıkça ter­cih ediliy­or.
bodrum.nikkibeach.com/tr/ana-sayfa/

Man­darin Ori­en­tal, Göltürk­bükü
Cen­net Koyu’nda, kendine özel iki pla­jıy­la hizmet veren Man­darin Ori­en­tal, Bodrum Yarımadası’nın en nefes kesi­ci panoramik sahil man­zar­aların­dan bazılarını sunuy­or. Oda, süit ve vil­lalarının tamamı, ya bir bahç­eye ya da deniz man­zar­alı bir terasa açılan otelin şık mimari çizgisi­ni, yine aynı özen­le tasar­lan­mış bir spa alanı tamam­lıy­or. Hong Kong ve Tay­land köken­li ünlü otel zin­cirinin spa konusun­da­ki hak­lı ünü, bu otelde de kensi­ni gös­teriy­or. Deniz man­zar­alı açık hava çar­dak­ların­da masaj, Tay masajı ve Ayurvedik ter­apil­er, sadece beylere özel bir bakım kürü, spa’nın akıl­da kalan­ları. Havuz ve plaj bar­larının yanı sıra, otelin İtalyan, Akd­eniz, Japon ve Türk mut­fağın­da uzman­laşmış 4 restoranı da bulunuy­or.
www.mandarinoriental.com/bodrum/paradise-bay/luxury-hotel

Six Sens­es Kaplankaya, Milas
Asya’nın en özel spa oteli zin­cirinin Courchev­el (Fransa) ve Douro Vadisi’nden (Portek­iz) son­ra­ki üçüncü Avru­pa oteli, Bodrum Havalimanı’na sadece 50 dk’lık bir sürüş mesafesinde. Kendine ait hari­ka bir koy­da, mod­ern mimariyle Ege’nin yabani zeytin ve sedir ağaçlarıy­la kaplı doğasını har­man­layan otel, 141 odası ve 150 vil­la tipi rezi­dan­sıy­la konuk ağır­lıy­or. Otelin Six Sens­es imza­lı spa’sında, wellness’a bütüncül bir yak­laşım­la, ken­di­nizin en iyi ve zinde ver­siy­onuna dönüş­m­eniz sağlanıy­or. Wat­su havuzu, hamam­lar ve tuz mağarası, kristal buhar odası, yağ­mur odası, igloo gibi bölüm­ler­den oluşan bir hidroter­mal bölüm bura­da sizi bek­liy­or.
www.sixsenses.com/resorts/kaplankaya

Sacred House, Kapadokya
Ürgüp’ün eski mahal­lelerinden birinde­ki, sırtını kay­alara dayamış eski taş evler­den oluşan bir masal dünyası Sacred House. Klasik ve neok­lasik mimarisiyle büyüleyen otelin, her bir odası bin­bir emek ve ince işçi­lik­le, fark­lı tar­i­hi veya mitolo­jik temalara göre döşen­miş. Şöva­lye, Sul­tan, Bizans Hazi­ne­si, Baküs Sığı­nağı, Peri Yuvası, Kahin, Şaman gibi isim­lere uygun şek­ilde antikalar ve melek heykel­leriyle döşen­miş oda ve süitler, sizi bir anda fan­tastik bir dünyaya ışın­lıy­or. Mağara duvar­larıy­la çevrili Infer­no havuzu ve mod­ern Türk hamamıy­la, otelin spa’sı ise sizi iç dünyanıza doğru bir yol­cu­luğa çıkarıy­or. 
sacredhouse.com.tr

Exit mobile version