GARDIROP MAGAZİN

Tatil Rotalarından İlham Alan Yaz Koleksiyonu

Dünyanın önde gelen isim­lerinin ter­ci­hi olan Brooks Broth­ers, 2020 Yaz Koleksiyonu’nda dünyanın en özel tatil yer­lerinden ilham alıy­or.

Brooks Broth­ers, yeni kolek­siy­onunu Doğu Amerika’dan, Hamp­tons New York’a, Cape Cod ‘dan Massachusetts’e ve İtalya’nın Portofi­no şehrine kadar birçok tatil yerinden esin­lenerek hazır­ladı.

Brooks Broth­ers, dünyanın her yerinden tur­ist­leri ağır­layan tatil böl­gelerinden ilham alarak har­man­ladığı 2020 Yaz Koleksiyonu’nda öne çıkardığı kariz­matik tasarım­lar ve cesur yak­laşım­lar ile bu yaz dikkat­leri üzerinde topluy­or. Sezo­nun ikin­ci yarısı­na özel pas­tel ren­klerde hazır­ladığı kolek­siyon­da çizgili ve desen­li kalın madras, klasik gofre ve zaman­sız keten kumaşları hem rahatlığı hem de şık­lığı tatil­cilere bir ara­da sunuy­or.

Sezo­nun trend­ler­ine uygun olarak hazır­lanan tasarım­lar­da, Portofi­no kıyı binalarını süsleyen zen­gin ren­k­leri anım­sa­tan safir mav­isi, deniz laciver­ti, yeşil, kır­mızı ve altın sarısı gibi ren­kler öne çıkıy­or.

Marin Stilin­i­zle Göz Kamaştırın!
Brooks Broth­ers, tekne hay­atı ve stilin­den esin­le­nen yeni kolek­siyon­da stil sahibi erkek­lere klasik, zaman­sız ve çarpıcı bir görünüm sunuy­or. Çapa ve deniz feneri moti­flerinin eşlik ettiği parçalar­la beyaz pan­tolon­lar, yaza hazır renk renk polo yaka mod­el t‑shirtler, keten ve non-iron göm­lek­ler ve her bedene uygun kalı­plarıy­la fark­lı ren­klerde kom­bin­le­nen şort­lar marin ve plaj modasının nabzını tutuy­or.

Brooks Brothers’ın ikonikleşmiş ürün­lerinden biri olan Supi­ma pamuğun­dan ütü gerek­tirmeyen (non-iron) göm­lek­ler ise renk ve desen seçenek­leriyle yaz düğün­ler­ine ve akşam yemek­ler­ine seçilen kıyafetlere uyum­lu hava katıy­or. Supi­ma non-iron göm­lek­lere bu sezon ekle­nen per­for­mans özel­lik­leri ise; ekstra streç ile nemi emen ve nefes ala­bilen Cool­max kumaş ino­vasy­onu oluy­or. 

Mayo Kolek­siy­onu Dal­gaları Göğüsle­m­eye Hazır!
Brooks Broth­ers, sezo­nun mayo kolek­siy­onun­da­ki yeni desen­leri­ni marin stilin­in vazgeçilmez ren­k­leri ile yorum­luy­or. Sade, geometrik şekiller­den ya da flo­ral desen­ler­den oluşan erkek mayo çeşit­leri mavi sular­da kulaç atarken daha özgür his­set­m­enize yardım­cı oluy­or.

Exit mobile version