GARDIROP MAGAZİN

Tasarım Parkı, Ressam Tülin Kaynak’ın Eşsiz Eserlerine Ev Sahipliği Yapıyor

Sanatın iyileştiri­ci gücünü eser­lerinde başarıy­la yan­sı­tan değer­li sanatçı Tülin Kay­nak’ın en seçkin eser­leri, Tasarım Parkı kolek­siy­onun­da yeri­ni alıy­or. Tasarım Parkı, sanat­sev­er­lere, New York, Paris, Tokyo, For­li ve Venedik gibi ulus­lararası ve ulusal 30’a yakın kar­ma ser­gi ve 15 kişisel ser­gi ve müze ziyaretinde bulu­nan Tülin Kay­nak’ın “Derin­lik­ler” ser­gisin­den özel eser­leri sunuy­or.

Sanatın iyileştiri­ci gücünü eser­ler­ine yan­sı­tan değer­li sanatçı Tülin Kay­nak’ın özel eser­leri, Tasarım Parkı’n­da sanat­sev­er­ler­le buluşuy­or. “Derin­lik­ler” ser­gisin­den seçkin eser­lerin yer aldığı bu kolek­siy­on, sanat­sev­er­lere ben­z­er­siz bir deney­im sunuy­or.

Tasarım Parkı, ulus­lararası are­na­da tanın­mış bir sanatçı olan Tülin Kay­nak’ın eser­leri­ni, sanat­sev­er­lerin beğeni­sine sun­mak­tan gurur duyuy­or. Kay­nak’ın dinamik ren­k­leri ve soyut res­im­leri, izleyi­ci­leri derin­lik­lere doğru bir yol­cu­luğa çıkarıy­or. Sanatçı, eser­lerinde­ki yaratıcı düşünceleri­ni ve zih­ninde şekil­lenen izleri tuvale aktarıy­or.

“Derin­lik­ler” ser­gisi, 2022 yılının Mayıs ayın­dan Tem­muz ayı­na kadar Bin­birdi­rek Sarnıcı’n­da sergilen­di ve büyük ilgi gördü. Tasarım Parkı’nın kuru­cusu Yük­sek İçmim­ar Nurse­ma Öztürk, serginin büyü­leyi­ci etk­isin­den etk­ilendiği­ni ve eser­lerin gücünü takdir ettiği­ni belir­tiy­or.

Tasarım Parkı, sanat­sev­er­lerin ve işlet­melerin duvar­larını özel eser­ler­le süsle­mek iste­dik­leri tale­p­leri karşıla­mak için hazır. Sanatın evrensel dili­ni konuş­tu­ran bu eser­ler, herkesin ilgisi­ni çeke­cek ve sanatın gücünü yaşam alan­ları­na taşıy­a­cak.

Exit mobile version