GARDIROP MAGAZİN

Tango Bordo Orkestrası ve Roberto Minondi Yakında İstanbul’da!

Arjantin’den gelen sıcak hava dal­gası­na hazır­sanız, size güzel bir haber­im­iz var: Tan­go müz­iğinin en tanın­mış orkestraların­dan Tan­go Bar­do ve kad­ife ses­li solist Rober­to Minon­di özel bir show için İstanbul’a geliy­or.

“tan­GO TO İst­anb­ul” tan­go fes­ti­vali kap­samın­da gerçek­leşe­cek olan konser, Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’de 10 Nisan Pazar günü tek gün­lük özel bir gös­teri olarak müzik ve dans tutkun­larıy­la buluşa­cak.

Facun­do Pinero & Vane­sa Vil­lal­ba

Tan­go Bar­do orkestrası ve kad­ife ses­li solist Rober­to Minondi’ye araların­da Facun­do Pinero & Vane­sa Vil­lal­ba (Arjan­tin ve Dünya Şampiy­on­ları), Juan Mal­izia & Manuela Rossi (2014 Dünya Şampiy­on­ları ve Un Tan­go Mas fil­mi oyun­cu­ları), Dmit­ry Vasin & Sag­di­ana Hamz­i­na (2018 Dünya Şampiy­on­ları) ve Giampiero Can­tone & Julia Osi­na (Avru­pa Şampiy­on­ları) olan tan­go dan­sçıları da muhteşem per­for­manslarıy­la eşlik ede­cek.

Juan Mal­izia & Manuela Rossi

Bu özel etkin­liğin orga­ni­za­sy­onunu Arjan­tin Tan­go baş­ta olmak üzere birçok dans türünde eğiti­mi veren, Türkiye Tan­go Şampiy­on­ları Murat Elmadağlı ve Eşref Tek­inalp tarafın­dan 2009 yılın­da kuru­lan İst­anb­ulT­ANGO üstleniy­or. Müz­iğin ve dan­sın bu etk­i­leyi­ci ve sami­mi buluş­masını dünyanın en iyi icracıların­dan izle­mek istiy­or­sanız, bu özel gös­teriyi ajan­danıza mut­la­ka not edin!

 

Exit mobile version