GARDIROP MAGAZİN

Swarovski’nin büyüleyici kış koleksiyonu

Swarovs­ki, bu sezon kadın­ları mist­ik bir “Orman Masal­ları” temasıy­la ışıldayan büyü­leyi­ci doğal bir dünyaya taşıyor.

Doğanın güzelliği, markanın güçlü bir ilham kaynağı olmaya devam ediy­or ve kış kolek­siy­onu ise sadece peri masal­ların­da rast­lanan bir fan­teziye ve ışıltıya hay­at veriy­or. Swarovski’nin Yaratıcı Direk­törü Nathalie Col­in, dünyada­ki tüm kadın­lara ışıltı kat­mak için tasar­lanan par­lak takı ve aksesuar­lara hay­at ver­mek için zen­gin ve ışıldayan bir paleti ve detay­cı işçiliği birleştiren çok yön­lü bir kolek­siy­on tasar­la­mak iste­di ve bu kolek­siy­onun başlangıç nok­tası olarak “Büyülü Orman” temasını seçti. Col­in kolek­siy­on hakkın­da şu yorum­da bulun­du:

“Bu kış ışıltılı takılar­la dolu, ihtişamlı ve fan­tastik bir yer olan büyülü bir kristal ormanı­na giriy­oruz, bu orman Swarovski’nin DNA’sını eksik­siz olarak yan­sıtıy­or. Sin­cap, til­ki, böcek, örüm­cek ve kele­bek­ler gibi orman dost­larının yanı sıra çiçek­ler ve bit­ki örtüsü de kolek­siy­ona güçlü bir karak­ter ve duy­gusal bir vur­gu katıy­or. Zaman­sız­dan modaya ve zariften cesura uzanan, kolay bir kul­lanı­ma sahip tasarım­lar­la uyum­lu, oyun­cu bir ruha sahip, oldukça seçkin, lüks takılar­dan ilham alan ve sevim­li işçilik detay­ları­na sahip bir tasarımı seç­tim.”

Yeni Swarovs­ki kolek­siy­onu zarafet ve seçkin­lik yayarken, Swarovs­ki kristal­lerinin yal­nız­ca özel gün­lerde kul­lanılan tasarım­lar olmadığını da kanıtlıy­or.
Olağanüstü bir işçiliğe sahip yeni Mag­net­ic aile­si, böcek­lere, kut­sal mısır böcek­ler­ine ve birçok fark­lı tasarı­ma ışıltılı yeni yol­lar­la hay­at veriy­or. Asimetrik küpel­er, tek­li küpel­er, broşlar, üst üste takılan kolyel­er, mühür ve kok­teyl yüzük­ler­den oluşan moda silüetler, zarif detay­lara ve karışık met­al ren­klere sahip Swarovs­ki Pointi­age® tekniği ile ışıldıyor.

Simge­sel takılar en popüler trend olmaya devam ediy­or ayrı­ca bu sezo­nun birçok fark­lı moti­fi özel bir anla­ma sahip. Kele­bek, dönüşümü, umudu ve hay­atı tem­sil ediy­or, örüm­cek ise gize­mi, gücü ve büyümeyi tem­sil ediy­or son olarak kut­sal mısır böceği ise yeniden doğuş ve iyileşme anlamını taşıyor.

Orman can­lılarını sev­en­ler ise March ailesinin sevim­li til­ki, baykuş ve sin­cap tasarım­ları­na bayıla­cak. Altın met­al ren­k­lerinin, seçkin detay­ların ve zarif kes­im­li Swarovs­ki kristal­lerinin karışımı, kadın­sı ve sıra dışı bir tarz için mükem­mel bir seçimdir.

Kolek­siy­on, kadın­ların görünümüne her gün ve anın­da saf bir ihtişam katan ve yüzlerce fark­lı şekilde kullanabileceğiniz birçok fark­lı kul­lanımı kolay parçaya sahip. Time­less Vin­tage ailesinin büyü­leyi­ci ve say­dam armut kes­im Swarovs­ki kristal­leri, gününüze renk dolu bir ışıltı katıy­or. Mag­ne­tized ailesinin birçok fark­lı yüzüğünü üst üste takarak her­han­gi bir görünüme cesur ve moda ışıltı kat­manın şık bir yol­unu ter­cih ede­bilirsiniz.

Göz alıcı peri masalı tasarım­larının cümbüşüne sahip Swarovs­ki, çok yön­lü kadını uzak diyarlara taşıyıp, ruhu­na ener­ji katarak gün­lük hay­atı­na parıltı katıy­or.

Exit mobile version