GARDIROP MAGAZİN

Swarovski’den Anneler Günü koleksiyonu

Swarovs­ki Annel­er Günü 2019 kolek­siy­onu hay­atımız­da­ki hari­ka kadın­lara ışık tutuy­or.

Annel­er Günü 2019 Kolek­siy­onunun mesajı #Fol­lowYour­Sun yani “Güneşini Takip Et” oldu. Takı ve aksesuar­ların çok yön­lü kolek­siy­onu dünyanın dört bir yanın­da­ki anne figür­leri­ni kut­la­mak­la kalmıy­or aynı zaman­da onlar­dan ilham alıy­or. Annel­er Günü kam­pa­nyası, güneşin ışığıyla bir­bir­leri­ni sevgiyle aydın­la­tan anne ve çocuğu arasın­da­ki ışıltılı bağı tasvir ediy­or.

Yeni Swarovs­ki Annel­er Günü Kolek­siy­onu, anne ve çocuğu arasın­da­ki ışıltılı bağın par­lak bir yoru­mudur. Bu kolek­siy­on insan­ları, güneşlerini takip etm­eye (#Fol­lowYour­Sun) ve hay­at­ların­da­ki kadın­lara ne kadar değer ver­ildik­leri­ni ve sevildik­leri­ni göster­m­eye dav­et ediy­or.

“Güneş ışığımsın” kolek­siy­onun ve kam­pa­nyanın kalp­leri ısı­tan hikaye­sidir. Nasıl güneş biz­leri özen­le yetiştiriyor ve ışıldıyorsa dünyanın dört bir yanın­da­ki annel­er ve anne figür­leri de biz­leri aynı özen­le yetiştiriyor ve ışıldıyor. Kam­pa­nya­da anne göz alıcı bir Sun­shine kolye ucuy­la ışıldıyor, kızı ise sıcak­lık­ta ve par­lak güneşin altın­da par­larken kolye ucu­nun daha küçük bir ver­siy­onunu takıy­or; anne güneşe ben­zetiliy­or ve kızı ise etrafın­da dönüy­or dolayısıy­la bir­bir­leri­ni sevgiyle aydın­latıy­or­lar.

Swarovski’nin Kre­atif Direk­törü Nathalie Col­in yeni kolek­siy­on hakkın­da şunları söyle­di: “Swarovksi’de herkes için ışıltı felse­fe­sine inanıy­oruz dolayısıy­la Annel­er Günü Kolek­siy­on­u­muz yal­nız­ca sizi yetiştiren kadını kut­la­mak­la kalmıy­or aynı zaman­da tüm anne figür­leri­ni yani anneleri, büyükan­neleri, üvey anneleri, kayın­valideleri, arkadaşları ve onların biz­im için yap­tık­ları her şeyi kut­luy­or. Kolek­siy­on tıp­kı tanıdığımız ve sevdiğimiz kadın gibi par­lak, göz alıcı, ışıltılı ve çok yön­lü.”

Kolek­siyon­da öne çıkan­lar

Min­i­mal­ist tar­zlar­dan karmaşık detay­lara sahip tasarım­lara uzanan tasarımıy­la Annel­er Günü Kolek­siy­onu, sade çizgilere, heykel­si güneşten ilham alan silüetlere ve gün­lük tar­zlara ışıltı katan seçkin beyaz, mavi ve sarı bir renk pale­tine hay­at veriy­or. Sun­shine, Orig­i­nal­ly ve North ser­i­lerinin öne çıkan parçaları, hem almak hem ve ver­mek isteyeceğiniz ışıltılı ve anlam dolu hediye fikir­leri olarak karşımıza çıkıy­or.

Çarpıcı konik baget Swarovs­ki kristal­leriyle bir­lik­te kul­lanılan zarif güneş silüet­leriyle ışıldayan Sun­shine kolek­siy­onu ile gününe ışıltı katın. Çok yön­lü seri, üst üste takıla­bilen yüzük set­leri, iri düğme küpel­er ve fark­lı uzun­luk­lar­da takıla­bilen büyük boy bir kolye ucuy­la tamam­lanırken par­latılmış pem­be altın ve gümüş ton­ları ise tüm özel gün­leriniz için tarzınıza seçkin bir ışıltı dolu dokunuş katıy­or.

İnci can­lı bir yorum kazanıy­or ve zamanın sınavını başarıyla geçen ultra kadın­sı parçalara hay­at veriy­or. Işıltılı kristaller­le çevre­le­nen par­lak Swarovs­ki inci­leriyle tamam­lanan Orig­i­nal­ly, hem gün­lük tarzınız hem de gece görünüm­leriniz için ide­al bir seçim oluy­or.

Seçkin North serisinin beyaz ve açık mavi öğeleri zah­met­sizce yüz­erken, tek başına veya ekstra ihtişam için üst üste takabileceğiniz tasarım­lar sun­mak amacıy­la moda pem­be altın ve gümüş met­al ton­larıy­la tamam­lanan seçkin çizgi­lerin ben­z­er­siz bir tekrarıy­la oyun­cu bir tarz sunuy­or.

Göz alıcı Swarovs­ki kristal inci­leriyle süsle­nen erkek ve kız charm­ları gibi Swarovs­ki Remix Collection’a ekstra ışıltılı ve çok yön­lülük katan yeni tarz ve anlam dolu moti­fler­le, özel bir bağı kelimelere dökün.

Swarovs­ki, zah­met­siz şıklık ve ultra kadın­sılık sunan tasarım­lar ve daha çarpıcı silüetlere sahip takılar­la, ona bu Annel­er Günü’nde ve son­rasın­da tak­mak isteyeceği ve bayılacağı bir hediyeyi ve ihtiy­acı olan ışıltıyı sunacak.

Exit mobile version