GARDIROP MAGAZİN

Swarovski ile kalbinin sesinden git

Swarovs­ki, şimdiye kadar­ki en duy­gusal Sevgilil­er Günü Kolek­siy­onunun lans­man­ını gerçekleştirerek dünyanın dört bir yanın­da­ki insan­ları, markanın ben­z­er­siz ışıltısı ve parıltısıy­la kalp­lerinin sesin­den git­m­eye dav­et ediy­or. #Fol­lowYour­Heart

Swarovs­ki, 1895 yılın­dan beri DNA’sının ayrıl­maz bir parçası olan ışığı ve aşkı tüm form­ların­da kut­la­mak­tadır. Swarovski’nin Yaratıcı Direk­törü Nathalie Col­in yeni kolek­siy­on hakkın­da şunları söyle­di: “Aşk, en par­lak ifade şekillerinden biridir. Bu sezon­ki mesajımız; ’kalbinizin sesin­den git­mek’, cesur olmak ve aşkınızın, tarzınızın ve kişiliğinizin tüm yön­leri­ni ifade etmek oldu. Güneş temalı İlkbahar/Yaz 2019 sezo­nunun parçası olan Sevgilil­er Günü Kolek­siy­onu, Swarovski’nin türünün tek örneği ışıltısını ön plana çıkararak dünyanın dört bir yanın­da­ki kadın­ların kalbi­ni çalıy­or ve güzel­lik­ler­ine ışıltı katıy­or.”

Sevgilil­er Günü diji­tal önce­lik­li kam­pa­nyası, 2019 yılı boyun­ca devam ede­cek ve markanın #Bril­liance­ForAll yerleştirmesinin devamı niteliğinde olan yeni #Fol­lowThe­Light serisi­ni başlatacak.

Aşk sezo­nunu kut­layan Swarovs­ki, trendlere uyum sağlayan ve mod­ern kadı­na hitap eden çok yön­lü bir takı kolek­siy­onu sun­mak­la bir­lik­te Capri, For­mentera, Portofi­no ve Strom­boli adaların­da gerçekleşen bir aşk seya­hatin­den ilham alıy­or. Mar­ka; aşkın gücüne ve ışıltısına, yumuşak nude ve pem­be ren­k­lerin baştan çıkarıcı pale­tine, sade çizgilere ve aşkın klasik simgelerinin yeni yorum­ları­na hay­at veren kadın­sı ve hari­ka tar­zlar­la ışıltı katıy­or.

Bu sezo­nun Life­long, One ve Crys­talline Glam kolek­siy­on­larının öne çıkan parçaları, aşkın anlam dolu moti­flerinin yeni bir yoru­muy­la roman­tik trende doku­narak, hem almak hem de ver­mek isteyeceğiniz hediyelere hay­at veriy­or.

Son­suz aşkın ışıltılı bir sim­ge­si Life­long Bow, İlkbahar/Yaz 2019 sezonu için oyun­cu, seçkin ve mod­ern bir dokunuşla tamam­landı. Seçkin çizgiler akıcı kur­del­eye, iç içe geçmiş met­a­lik renk ikil­isiyle yeniden hay­at verirken seçkin Swarovs­ki kristal pavé ise mod­ern bir zarafet yayıy­or.

Aşk kalbinizin sesin­den giderken, One’ın ışıltılı ve tarz dolu üst üste takıla­bilen yüzük­leri, ayarlan­abilir y‑kolyeleri ve tas­ma kolyeleri ise aşkın en popüler sim­gesi­ni ön plana çıkarıy­or. Yeni seçkin tasarım­lar, milenyum pem­besinin ilginç ton­larını Swarovs­ki kristal pavé ile birleştirerek, gün­lük tarzınız­da­ki görünüm­lerinize ışıltılı, şirin ve duygu dolu dokunuşlar katıy­or ve üst üste veya ışıltılı Swarovs­ki Remix Col­lec­tion strands’leriyle bir­lik­te takıldık­ların­da ihtişamlı bir tarz sunuy­or.

Crys­talline Glam saatin mine­si, yaklaşık 800 adet Swarovs­ki kristaliyle par­lak bir ışıltı yayarak hem ruh halin­ize hem de tüm kıyafet­lerinize ışıltı kat­ma garan­tisi veriy­or. Karışıma, ışıltılı kalp şeklindeki Love­ly bilekliği ekley­erek üst üste takılan bilek tren­dine uyun.

Göz alıcı ultra kadın­sı tasarım­lar­dan eşsiz çarpıcı parçalara, mod­ern ve anlam dolu Swarovs­ki 2019 Sevgilil­er Günü Kolek­siy­onu, hem bu sezon hem de son­rasın­da aşkın tüm yön­leri­ni kut­la­manın ve paylaşmanın ışıltılı bir yoludur.

Exit mobile version