GARDIROP MAGAZİN

Stilin aynası tırnaklar

Stil sahibi ve ele­gan bir görünümün en önem­li detayı, kıyafet­lerinize uygun oje seçim­lerini­zle dikkat­leri ellerinize çeke­bilirsiniz.

Kışın sadece koyu ren­kler ter­cih etmek gibi güzel­lik kural­ları hay­atımızın her köşe­sine etki etse de, ilk­ba­har­da da daha par­lak ton­lar kul­lan­mak gelenek haline gel­di. Her yıl düny­a­ca ünlü moda tasarım­cılarının belirlediği trendler ren­kler tır­naklar­da da ken­di­ni gös­teriy­or.

Tır­naklar uzuy­or, şekil­leri değişiy­or ve en önem­lisi seçilen kıyafetlere uygun taşlı, desen­li, çiçek­li ojel­er sürülüy­or. 21 Mart ile bir­lik­te daha uzun gün­ler ve daha sıcak havalar hep­imizi heye­can­landır­maya yetiy­or. Baharın yüzünü gös­ter­diği şu gün­lerde bahar ren­k­lerinden esin­lenerek tır­naklarınız­da sanat­sal etk­il­er yarata­bilir, can­lı ren­kler­le ken­di­nizi şımarta­bilirsiniz.

Bu yıl tır­naklar­da min­i­mal­ist etk­il­er ön plan­da yer alıy­or. Çiçek­li figür­ler, grafik desen­ler, taşlı parıltılı sim­li ojel­er­le çarpıcı bir görünüm elde etmek mümkün.

İşte bu yılın tır­nak trend­leri.

Exit mobile version