GARDIROP MAGAZİN

Star Parçalar

Sezon trend­leri heye­canını kay­betmeden şehirli kadın­lar­la bir­lik­te sokak­ta etk­isi­ni sürdürüy­or. Son­ba­har /Kış sezo­nunun göze çarpan en cool ve baskın detay­ları­na bir­lik­te bakalım… 

Western Tutkusu

Tory Burch

Isabel Marant

Self-Por­trait

Bran­don Maxwell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kovboy çizmel­er, püsküller, ispany­ol paça pan­tolon­lar, fiy­onk detay­lar… West­ern akımını oluş­tu­ran bu temel parçalar vahşi batı rüz­garını sokak­lar­da his­set­tiriy­or. En vuru­cu etkiyi ise ikonik kovboy çizmeleri yapıy­or. Maskülen ve güçlü çizgisiyle moda tar­i­hinin kilit stil­lerinden olan West­ern, bu Son­ba­har / Kış sezo­nunun­da da fark­lı mod­eller­le yine karşımız­da.

Sevdiğimiz Parça:
Bluz Ralph Lau­ren

Kesin Şıklık: Elbiseler

Vic­to­ria Beck­ham

Fen­di

Mugler

 

Burbery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hep­imizin gardırobunun olmazsa olma­zların­dan biri de hiç şüph­e­siz elbisel­er. Bu sezo­nun elbise mod­el­leri bir­birinden şık ve rahat. Sezo­nun öne çıkan parçaların­dan uzun elbisel­er, hem desen­leri hem de rahat kumaşlarıy­la şehirli kadınının kur­tarıcı parçaların­dan. Cut-out elbisel­er özel dav­etlerde ter­cih edile­cek star parçalar­dan diye­bil­i­riz. Pencere detay­larıy­la sek­si ve gizem­li bir görünüm elde ede­bilirsiniz. Rahatlığın­dan ödün ver­meyen­ler­dens­eniz örme elbisel­er için gardırobunuz­da yer açın. Çizmel­er­le, kom­bat bot­lar­la kom­binley­erek hem şık hem de rahat bir “look” ile bakışları üzer­ine çeke­bilirsiniz.

Sevdiğimiz Parça:
Dekolteli Elbise Christo­pher Esber

Takım Oyunu

Off-White

MSGM

Fen­di


Plaza yaşamının başrol parçaların­dan olan takım­lar, şimdil­erde gün­lük yaşamımızın “hit”leri arasın­da.  Üste­lik sadece şık bir stilet­to ile de giymek zorun­da değilsiniz. Etek-ceket ve pan­tolon-ceket takım­ları ister sneak­er ile ister çizme ile tamam­layıp hem maskülen hem de zarif bir görünüm elde ede­bilir, Son­ba­har / Kış sezo­nunun tren­dine ayak uydura­bilirsiniz.

Sevdiğimiz Parça:
Ceket Noc­turne

Korsemsi Detaylar

Isabel Marant

Chanel

Adeam

Fen­di

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bir zaman­lar ince görün­mek uğruna iç giy­imde kul­lanılan korsel­er, şimdil­erde kom­bin­lere güç katan yardım­cı oyun­cu rolünü üstleniy­or. Her kadın ince bel­li kum saati gibi görün­mek ister. Podyum­lar­dan raflara inen geniş kemer­ler ve korse detaylı parçalar sayesinde normalden daha ince görünerek zarafe­tinizi ön plana çık­a­bilirsiniz.

Sevdiğimiz Parça:
Kemer Loewe

Exit mobile version