GARDIROP MAGAZİN

Sportif Kadınlara

Mac­er­ap­er­est ve sporcu ruh­lar için geliştir­ilen Guess 2021 Son­ba­har-Kış Activewear kolek­siy­onu, cesur giy­in­meyi sev­en­lere bakışları üzerinde his­set­meyi vadediy­or. Guess Activewear’ın yeni kolek­siy­onun­da Guess Kadını, şık ve gün­lük stili­ni, fem­i­nen ve teknik detay­lar­la buluş­tu­ruy­or.

Essen­tial
Guess’in yeni koşullara çabuk uyarlan­abilen bu teması, yeni mod­ern tarza göz kır­pıy­or. Net ve estetik görünüm­ler, stil sahibi grafik desen­ler­le bir­leşerek gün­lük giy­i­mi spor giy­im­le bütün­leştiriy­or. Yumuşacık tuşede yün­lüler ve over­size siluetler, şek­er pem­be­si, gök mav­isi ve altın-bej ton­larının da yer aldığı trend ren­kler ve nötr ton­lar­dan oluşan bir renk paletinde min­i­mal­izme şık bir dokunuş­ta bulunuy­or.

All Play
Ener­ji dolu Guess All Play teması, GUESS Kadınını takım ruhu duy­gusuy­la güçlendirm­eye karar­lı gözüküy­or. Kolek­siyon­da­ki kolej hissiy­atını artır­mak için dar ve dik­iş­siz logo baskılı tasarım­lar ve mono­gram baskılar sıkça yer alırken, özgüven­li yoğun pem­be ton­ları, sade ren­kler ve kış pastel­lerinden oluşan renk paleti dikkat çekiy­or. Ana mad­de­si mikrofiber ve nay­lon olan, özgürce hareket ede­bilme imkanı sağlayan parçaların sık yer ver­ildiği kolek­siy­on­la, yeni şık fit­ness takımı karşınız­da!

#Dancer­cise
Bu ince ve zarif temay­la dansa dav­etlisiniz! Kolek­siy­on; su geçirme­z­lik ve nefes ala­bilir­lik gibi özel­lik­lere sahip yük­sek per­for­manslı hafif kumaşları kul­la­narak tek renk­te over­size estetiği, min­i­mal­izm­le bir­leştiriy­or. Kolek­siyon­da­ki kon­trast ren­klerde nervür ve pilil­er, eko-teknolo­jik neo­pren kumaşlar ve yumuşak jakar­lı kumaşlar; teknolo­ji­leriyle dizde tayt­lar, döküm­lü üstler ve bedene otu­ran tayt serisinin işlevsel­liğine katkı­da bulunuy­or. Kolek­siy­on renk paletinde­ki doğal ve toprak ton­larıy­la sıcak gri ve soluk pem­bel­er egzotik doğadan desen­ler vur­gu­lanıy­or.

Hyper Nature
Gele­cek bura­da ve o da Hyper Nature! Bu iddi­alı ve teknik tasarım­ları barındıran Activewear teması, abartılı siluet­leri, teknolo­jinin kat­tığı detay­lar­la ve gece kıyafet­lerinden ödünç alı­nan bitişler­le bir­leştir­erek ışıltılı ve şık kumaşlar­la tamam­lıy­or. Tema; holo­grafik foly­olar, yan­sıtıcı doku­lar, teknik yün ve ağ pan­eller, neon ve blok ren­kler­den oluşan yoğun bir renk paleti ile vur­gu­lanıy­or. Sonu­cun­da şık ve fütürist­tik çeki­cil­iğe sahip parçalar­la her antren­mana hazırsınız!

 

Exit mobile version