GARDIROP MAGAZİN

Sporda Bile Kusursuz Ten Makyajı

Güzel­lik tutkun­larının yeni favorisi Super Stay Active Wear Fondöten, aktif yaşamınız­da, hat­ta spor yaparken bile kusursuz görün­m­enize olanak sağlıy­or. 

Cilde nefes aldıran hafif dokusuy­la May­belline New York Super Stay Active Wear Fondöten, hay­atınızın en hareketli anların­da bile süper kalıcılık ve tama­men kusursuz bir görünüm sağlıy­or. Cilde eşit bir şek­ilde uygu­lanan ve uygu­lanır uygu­lan­maz kusursuz bir görünüm sağlayan Super Stay Active Wear fondöten, hava gibi hafif his bırakan for­mülü sayesinde ağır­lık hissi bırak­mıy­or. Gün­lük koşuş­tur­maya karşı dayanık­lı ve maske kul­landığımız bu gün­lerde dayanık­lı yapısıy­la bozul­mayan Super Stay Active Wear fondöten, tüm bek­len­ti­leri karşılıy­or.

Ağır­lık hissi bırak­mayan for­mülü ile yük­sek kap­atıcılık ve 30 saate kadar kusursuz görünüm sağlıy­or. Tenin güzel­liği­ni ortaya çıkaran Super Stay Active Wear, suya, tere, bulaş­maya ve trans­fere dayanık­lı özel­lik­lere sahip. Bu özel­lik­leri sayesinde, cil­di­nize verdiği kusursuz etki en hareketli anlarınız­da, spor yaparken bile azalmıy­or, bozul­muy­or.

Super Stay Active Wear fondöten yük­sek kap­atıcılığıy­la mat bir bitiş sağlarken, kusursuz bir ten görünümüne kavuş­manıza yardım­cı oluy­or. Yağlı bir his bırak­mayan Super Stay Active Wear Fondöten, kolay dağılımı ve ciltte sağladığı eşit görünüm ile kon­for­lu bir his ve rahat bir kul­lanım sunuy­or. Deneyen­lerin %85,1’i kul­landığı fondöteni May­belline New York Super Stay Active Wear fondöten ile değiştire­bile­ceği­ni söylüy­or.

Exit mobile version