GARDIROP MAGAZİN

Spor Yapmadan Spor Etkisi Elde Etmek Mümkün

Bölge­sel fazlalık­lar ve özel­lik­le inatçı yağlan­malar büyük uğraşlara rağ­men gider­ile­meye­biliy­or. 30 dakika­da 20.000 mekik etk­isi yaratan Emslim ile bölge­sel fazlalık­lar­dan kolay bir şek­ilde kur­tul­manın mümkün olduğunu söyleyen Uzman Estetisyen Sibel Kır­baş, uygu­la­manın detay­larını Gardırop mag­a­zin okurları ile pay­laşıy­or.

“30 dakika­da 20.000 mekik etk­isi ile 2 ayda 2 beden incelebilirsiniz.”

Bölge­sel fazlalık­lar­dan kur­tul­mak, özgürce kıyafet seçe­bilmek, fotoğraflar­da çıkan kat­lan­mış göbek görün­tüsünün verdiği rahat­sı­zlığı yaşa­ma­mak istiy­or­sanız lokal yağlan­malar­dan kur­tul­manın tam zamanı. Kış mevsi­minin gelme­si ile nasıl olsa kat kat giyiniy­oruz diy­erek beden­i­mizi ihmal ede­biliy­oruz ancak kat kat giy­in­mek kalıcı ve geçer­li bir çözüm değil. Vücut hat­larının daha belir­gin olduğu, fit ve kaslı bir vücut yapısı­na sahip olmak herkesin hay­ali. Ancak herkes bu hay­ali gerçek­leştiremiy­or. Spor yapan, beslen­me­sine dikkat eden ancak bun­lara rağ­men basen ve alt karın böl­gesin­de­ki yağlan­malar­dan kur­tu­la­mayan­lar için en etk­ili yön­tem­ler­den biri de çözüm bölge­sel inceleme.

Bölge­sel incelmede en etk­ili sonuçları elde etmeyi mümkün kılan, son yıl­ların popüler ve yeni­likçi teknolo­ji­lerinden ise Emslim. Sağlık­lı beslen­me pro­gram­ları ile destek­lenerek uygu­landığın­da bu teknolo­ji oldukça etk­ili sonuçlar veriy­or. Bölge­sel incelme tedavi­lerinde inatçı böl­gel­erde bulu­nan yağlan­malar­dan, selülit ve ödem­ler­den kısa sürede kon­for­lu bir şek­ilde kur­tul­mak mümkün.

Kişiye Özel Uygulamalar Yapılabiliyor

Bölge­sel zayıfla­ma­da ter­cih edilen Emslim, kas yapımını hız­landırıy­or ve uyarıy­or. Bu yön­tem ile 30 dakika­da 20.000 mekik çek­miş etk­isi elde etmek mümkün oluy­or. Elbette kişi­lerin kilo­suna, yaşı­na, bölge­sel yağlan­manın olduğu vücut böl­ge­sine bağlı olarak sonuçlar değişe­biliy­or. Elek­tro­manyetik dal­ga ter­apisi olarak da tanım­laya­bile­ceğimiz Emslim uygu­la­ması son­rasın­da bölge­sel incelme mümkün oluy­or. Yağ yakımı ve sıkılaştır­manın aynı anda gerçek­leşmesi­ni sağlayan bu uygu­la­ma fark­lı sonuçları başarılı bir şek­ilde bir araya getiriy­or. Bölge­sel incelme, sıkılaş­ma, selül­it­leri ortadan kaldır­ma çözüm­leri­ni bir ara­da sunan uygu­la­ma­da kişiye ve doğal olarak sorun­lu böl­gelere göre plan­la­ma yap­mak mümkün. Haf­ta­da bir defa iki ay süren kür­ler ile ikin­ci haf­tadan itibaren gözle görülür fark­lar ortaya çıkıy­or, sek­iz haf­tanın sonun­da da iki bedene kadar incelme sağlan­abiliy­or.

Uzman Estetisyen Sibel Kır­baş uygu­la­manın detay­larını anlatıy­or.

Yaşam Kalitesini Yükselten Sonuçlar

Fazla yağlar sadece görün­tü olarak değil yaşam kalite­si açısın­dan da olum­suz etk­ilere sahip­tir. Kan akışını hız­landırarak ödem­lerin ve şişkin­lik­lerin yok olmasını sağlayan bu uygu­la­ma son­rasın­da uyku­lar bile çok daha kon­for­lu hale geliy­or. Fazla yağlar yorgun­luk, hal­si­z­lik, rahat ve hızlı hareket ede­meme gibi sorun­lara neden ola­biliy­or. Spo­ra fazla zaman ayıra­mayan, ne kadar spor yap­sa da iste­diği sonu­cu elde ede­meyen kişil­er için haf­ta­da bir saat­lik sürede din­lenerek incelme elde etmek mümkün. Lenf akışının hızlan­ması ile yorgun­luğu giden vücut­ta masaj etk­isi ile rahat­la­ma elde edilme­si de bu uygu­la­manın avan­ta­jların­dan birisi. Bu teknik 18 yaşın­dan itibaren herkesin güven­le yap­tıra­bile­ceği, FDA onaylı ciha­zların kul­lanıldığı oldukça popüler bir uygu­la­ma. Bol su içmek, yağlı yiye­cek­ler­den uzak dur­mak ve haf­ta­da bir saat Emslim ile lokal yağlar­dan kur­tul­mak oldukça kon­for­lu. Uygu­la­manın ağrısız ve acısız olduğu­nun da altını çizmek istiy­o­rum. Emslim ile yaz gelme­den selül­itlere, fazlalık­lara, ayva göbeğe ve elastikiyet kay­bı mey­dana gelen kol­lara veda etmek mümkün

Exit mobile version