GARDIROP MAGAZİN

Sosyal Mesafe Kuralına Uygun Oteller

Sağlık­lı yaşam kon­sep­ti­ni doğanın huzurlu atmos­feriyle bütün­leştiren otellere ihtiyaç duy­duğu­muz gün­ler yak­laşıy­or. En üst seviyede dikkat edilen sosyal mesafe ve tem­i­z­lik pro­tokol­leri ile virüs riski­ni min­i­mu­ma indirmeyi hede­fleyen otel­leri bir araya topladık. 

Man­darin Ori­en­tal Bodrum

Man­darin Ori­en­tal Bodrum
Cen­net Koyu’nda yer alan ve büyü­leyi­ci bir man­zaraya, geniş ve fer­ah yaşam alan­ları­na sahip Man­darin Ori­en­tal, Bodrum, ilgi çeki­ci yeni­lik­leriyle 2020 sezo­nuna hazır! Hijyen kural­ları­na uyan otel mis­afir­ler­ine huzurlu ve sağlık­lı bir tatil vadediy­or. Akıl­lar­da yer eden kişisel asis­tan hizmeti, havu­zlu, bahçeli ve geniş terasa sahip odaları, tam donanım­lı mut­fağa sahip rezi­dans daireleri, bar­bekü köşeleri ve son­su­zluk havuzu­na sahip asır­lık zeytin ve çam ağaçlarının arasın­da yer alan göz alıcı süit ve vil­lalarıy­la Ege kıyılarının vazgeçilmez tatil durağı, 2020 yazını unutul­maz anılara dönüştürmek üzere mis­afir­leri­ni bek­liy­or! 

Kaplankaya Six Sens­es

Kaplankaya Six Sens­es
Gözler­den uzak eşsiz kon­u­mu ve huzur veren natürel ortamın­da konuk­ları­na sürdürülebilir sağlık­lı yaşam felse­fesi­ni yaşatıy­or. Üst düzey hijyen şart­ları ve güven­lik koşullarıy­la doğa içerisinde özgürce sosyalleşe­bile­ceksiniz. Sağlık­lı yaşam üzer­ine bir­birinden fark­lı aktiviteleri ve sayısız deney­i­mi keşfed­erek özel ayrı­calık­lar­dan fay­dalan­abilirsiniz. 

The Bodrum Edi­tion

The Bodrum Edi­tion

The Bodrum Edition’da lüks; sade­lik­ten, sahilin ve restoran­ların sun­duğu mahremiyet­ten, kal­a­balık­tan uzak huzur­dan ve doğadan geliy­or. Otel mis­afir­leri­ni, kaldık­ları süre boyun­ca değişmeyen kişiye özel şez­long seçi­mi ve fizik­sel temasa gerek kalmadan cep tele­fon­ları ile odaya girmeleri­ni sağlayan bir uygu­la­ma gibi diji­tal yeni­lik­ler bek­liy­or. En üst seviyede dikkat edilen sosyal mesafe ve tem­i­z­lik pro­tokol­leri uygu­la­narak virüs riskinin min­i­mu­ma indirilme­si hede­fleniy­or. 

Exit mobile version