GARDIROP MAGAZİN

Şortun En Şık Hali

Dockers®’ın çabasız tavır­larıy­la gön­lümüzü fethe­den kon­for­lu şort­ları, yaz şık­lığını garan­til­erken sıcak gün­lerde sizi serin tut­maya hazır­lanıy­or.

Isı­nan havalar, yüzünü gösteren güneş ve nihayet ortaya çıkan sıcak ruh­lu parçalar mod­u­muzu yük­seltiy­or. Yaz stilin­in vazgeçilmez parçası olan şort, Dockers®’ın fark­lı stillere adapte ola­bilen keten kumaşların­dan teknolo­ji­den esin­le­nen kar­go mod­ellere ve gün­lük klasik­lere kadar uza­narak çabasız stili gözler önüne seriy­or. Araların­dan dilediğinizi seçe­bile­ceğiniz Ulti­mate Short, Mod­ern Short, Pull On and Draw­string Short gibi parçalar, sıcak yaz ayların­da sizi serin tut­mayı vadediy­or.

Dock­ers® bu yaz aynı zaman­da hafi­flik ino­vasy­onunu gözler önüne seren yepyeni bir kumaş teknolo­jisiyle de karşımıza çıkıy­or. Stil sahibi bir duruşu elden bırak­madan sıcak havalar­la başa çık­a­bil­m­eniz için tasar­lanan Smart 360 Lite™ teknolo­jisi, baş­tan aşağıya serin ve rahat his­set­m­eniz adı­na nefes ala­bilme, yumuşak­lık gibi özel­lik­leri ortak bir pay­da­da buluş­tu­ruy­or.

Markanın keten gibi havalı ve kon­for dozu yük­sek fark­lı hafi­fi kumaşları da moda sev­er­leri mut­lu etm­eye aday!

Exit mobile version