GARDIROP MAGAZİN

Sonbahar Stilini Dockers® Kadın Koleksiyonu ile Tamamla!

Her zaman iyi görü­nen ve her koşul­da rahat his­set­tiren bir stil arayan­ların ilk ter­ci­hi Dock­ers®. Türkiye’deki ilk kadın kolek­siy­onunu çıkaran Dock­ers®,  zaman­sız, şık ve rahat parçaları ile son­ba­har­da sizlere eşlik ede­cek!

Casu­al Fri­day akımının muci­di Dock­ers®, kadın kolek­siy­onun­da yer alan zaman­sız ve rahat parçaları ile son­ba­har havaların­da size eşlik ede­cek. İster iş yerinde toplan­tı­dan toplan­tıya koşun, ister şık bir yemek­te haf­tanın yorgun­luğunu atın, ister dökülen yaprak­ların altın­da uzun bir yürüyüşe çıkın Dock­ers®, stilin­izi tamam­lay­a­cak olan Chi­no pan­tolon­ları, hafif tişört­leri, rahat kes­im göm­lek­leri ve çok daha fazlasıy­la her anınız­da yanınız­da.

Son­ba­har Stilin­ize Her Koşu­la Uya­cak Parçalar

Stilin­den vazgeçme­den rahat ve kon­foru hay­atın­dan eksik etmeyen­lerin favorisi haline gelen High Waist Week­end Chi­no Straight Fit Pan­tolon son­ba­har­da tüm kom­bin­lerinizde ince tişört ve göm­lek­lerinizin tamam­layıcısı ola­cak. Daha şık gün­lerinizde yanınız­da ola­cak Week­end Chi­no Skin­ny Fit Pan­tolon vücu­da tam otu­ran for­muy­la gün­lük giy­imin kon­forunu ofise taşıyan­ların vazgeçilmezi haline gele­cek.

Son­ba­har Stilin­izin Yıldızı Ola­cak Üstler

Crew­neck Sweater Yuvar­lak Yaka Kazak geri dönüştürülmüş poly­ester kul­lanılarak oluş­tu­rul­du, dolabınızın vazgeçilme­si haline gele­cek yuvar­lak yaka kazak serin son­ba­har akşam­larınızın kur­tarıcısı ola­cak. Her dolap­ta bulun­ması gereken Favorite But­ton Up Göm­lek tem­iz kes­im çizgi­leri ve nefes ala­bilen pamuğu ile sade­lik ve şık­lığı bir ara­da sun­maya devam ediy­or. Son­ba­harın değişken havaların­da %100 pamuk kumaşıy­la sizi her koşul­da rahat his­set­tire­cek Favorite Tişört ise gün­lük hay­atın­da zaman­sız şık­lığı ve rahatlığı arayan­ların ilk ter­ci­hi ola­cak.

Water<Less® teknolo­jisi sayesinde daha az su ile üre­tim gerçek­leştir­erek geze­gen­i­mizi koruyan Dock­ers®, son­ba­har ayları­na eşlik ede­cek eşsiz kom­bin seçenek­leri sunuy­or. Tarzıy­la kendin­den konuş­tu­ran her yaş­tan kul­lanıcı için çok daha fazlası Dock­ers® satış nok­ta­ları ve dockers.com.tr’de.

Exit mobile version