GARDIROP MAGAZİN

Sonbahar Kış Trendleri

Sıcak yaz gün­leri­ni geride bırak­tığımız şu gün­lerde Eylül serin­liği ile son­ba­harı selam­lıy­oruz. Peki 2020–2021 Sonbahar/Kış trend­lerinde bizi nel­er bek­liy­or der­siniz? 

Masal Kahramanı; Pelerin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hep­imizin gardırobunun olmazsa olmaz parçaların­dan, hat­ta her tarzın rolüne gire­bilen ceketler, bu sezon başrolü peler­ine kap­tıra­cak gibi görünüy­or. Sezo­nun öne çıkan parçası pelerin­ler­den mut­la­ka bir tane edinin ve ken­di­nizi masal kahra­manı gibi hissedin! 

Givenchy

Sevdiğimiz Parça: 
Pelerin Detaylı Midi Boy Elbise Givenchy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güç Kollarda! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kol­lar artık detay­ların arkası­na sak­lan­mıy­or; bağım­sı­zlığını ilan eden şehirli kadınının ade­ta güç sim­ge­si haline geliy­or. Ultra hacim­li kol detay­ları­na sahip giysiler­le girdiğiniz her ortam­da fark yarat­maya hazır mısınız? 

Zara

Sevdiğimiz Parça:
Ultra Hacim­li Kol Detaylı Elbise Zara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daimi Desen Ekose! 

Hemen her sezon, detay­lar­da dahi olsa karşımıza çıkan ekose, bu sezon sesi­ni yük­seltiy­or. Çok çeşitli form­lar­da ve siluetlerde rast­lay­a­cağımız ekoseli parçalar sezo­nun hit­leri arasın­da. 

Monse

Sevdiğimiz Parça: 
Şifon Ekose Etek Monse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panço Meselesi! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son­ba­harın yük­se­len yıldı­zların­dan panço, hey­betiyle bu sezon kendin­den sıkça söz ettire­cek. Giy­i­mi ve kom­bi­ni rahat; yor­gan mis­ali sıcacık panço­lar­dan mut­la­ka siz de gardırobunuza bir tane ekleyin. 

Mon­cler

Sevdiğimiz Parça:
Panço Mon­cler 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version