GARDIROP MAGAZİN

Sizin stüdyonuz, sizin tutkunuz

Dünyanın en büyük doğru­dan satış şir­keti Amway, New York’tan ilham alarak hazır­ladığı ve ambal­a­jların­da New York’lu sanatçı Lady Jday’in grafit­ti eser­lerinin yer aldığı Atistry™ Stu­dio NYC Kolek­siy­onu ile yeni sezona hazır.

Ren­kli kozmetik mer­ak­lısıysanız, yeni­lik­leri takip ediy­or ve fark­lı ren­kler den­e­m­eye hazır­sanız Artistry Studio’nun New York’dan ilham alarak hazır­ladığı ve ambal­a­jların­da New York’lu sanatçı Lady Jday’in grafit­ti eser­lerinin yer aldığı NYC Kolek­siy­onu siz­leri bek­liy­or.

Amway Serbest Gir­işim­ci­leri aracılığıy­la ulaşa­bile­ceğiniz bu yeni ürün grubu, değişik renk ve doku­larıy­la mükem­mel seçenek­ler sunuy­or. Artistry ailesinin en yeni üye­si Artistry Stu­dio, dünyanın en heye­can veri­ci şehirlerinden ve bu şehirlerin sanatın­dan kültürüne ve modası­na kadar tüm yaşam tarzın­dan esin­le­nen kolek­siy­onuy­la ren­kli kozmetik dünyası­na hızlı bir gir­iş yap­tı.

Artistry Stu­dio hay­atı dolu dolu yaşayan trend­leri belirleyen­ler için mükem­mel bir kolek­siy­on. Kolek­siy­onun ilk durağı ise par­lak ışık­ları, ren­k­leri ve 7/24 coşkusuy­la New York. Hedef, New York’lu sanatçı Lady JDay’in grafit­ti eser­lerinin yer aldığı havalı ürün ambal­a­jların­dan fışkıran moda ren­k­lerin passionista’lar için ilham kay­nağı olması. Kolek­siyon­da yer alan ürün­lere ve özel­lik­ler­ine gelince…

116.90 TL

Artistry Stu­dio NYC Kolek­siy­onu 3’ü 1 Ara­da Kir­pik­leri Belir­gin­leştiri­ci Maskara Gotham Black: Bu maskaray­la kentin sokak­larını podyu­ma dönüştürmek sizin elin­izde. Hac­mi art­tırıp, kir­pik­leri saniyel­er içinde ayırıp belir­gin­leştiriy­or­sunuz.

228.20 TL

Artistry Stu­dio NYC Kolek­siy­onu On The Go Makyaj Paleti: Şehir­d­en ilham alan bu seya­hat makyaj paletiyle sadece beş dakika­da mükem­mel bir görünüme kavuş­mak mümkün. Bir­biriyle uyum­lu üç göz farı, sat­en doku­lu allık, yüz pudrası ve aydın­latıcı­dan oluşan bu pale­tle makyaj çan­tanız hafi­fliy­or, her şey elin­izin altın­da oluy­or.

87.80 TL

Artistry Stu­dio NYC Kolek­siy­onu Ren­kli Dudak Nem­lendiri­cisi: Dudak­larınız­da hem alım­lı ren­kler hem de kalıcı nem­lendirme arıy­or­sanız bu ürün tam size göre. İç kat­manın­da shea yağı avoka­do, üzüm çekird­eği ve Hindis­tan cevizi yağı bulu­nan bu ürün üç fark­lı renk tonuy­la siz­leri bek­liy­or. Böylece hem par­lak hem ren­kli, dudak­lara sahip oluy­or­sunuz.

128.70 TL

Artistry Stu­dio NYC Kolek­siy­onu 2’si 1 Ara­da Lip Stick: Zen­gin E vit­a­mi­ni, jojo­ba çekird­eği yağı ve zeytinyağı içer­iğiyle dudak­ları besleyen bu lip stic­ki her zaman yanınız­da taşı­mak isteye­ceksiniz. Krem­si-pudram­sı for­mül­lü sünger ucu ve krem­li stick ucuy­la çok boyut­lu görünüm­ler yarat­manız­da yardım­cı ola­cak bu hep­si bir ara­da dudak kale­mi ile gölge efek­tinde usta­laşa­cak­sınız.

169.60 TL

Artistry Stu­dio NYC Kolek­siy­onu Işık­lı Aydın­latıcı Pudra Kom­pak­tı – Broad­way Lights: Aynalı ve LED lam­balı bu özel ışık­lı ürün ile gündüz ve gece yıldız gibi parıl­damak sizin elin­izde. Cil­di­niz için spot ışığı göre­vi gör­erek, elmacık kemik­lerinizi belir­gin­leştire­cek ve kolaylık­la en güzel hat­larınızı vur­gu­laya­bile­ceksiniz. Sağlık­lı bir pırıltı için den­emelisiniz

128.70 TL

Artistry Stu­dio NYC Kolek­siy­onu 2’si 1 Ara­da Stick Göz Farı: Bütün cilt ton­ları­na uygun­stick göz farının her iki ucunu tek başı­na ya da bir­lik­te kul­la­narak göz­lerinizi göl­geleye­bilir, çerçeveleye­bilir, aydın­lata­bilirsiniz. Üç fark­lı renk tonu olan bu ürün­le çarpıcı, pırıl pırıl, ilham veren göz­leri yarat­mak artık çok daha kolay.

Exit mobile version