GARDIROP MAGAZİN

Signal’den yeni Nature Elements serisi

Türkiye’nin güve­nilir ağız bakım markası Sig­nal, doğadan aldığı ilham­la, tüm ailenin ağız sağlığı için geliştirdiği yeni Nature Ele­ments serisi­ni, Nişan­taşı Healin’de tanıt­tı.

Unilever Güzel­lik ve Kişisel Bakım­dan Sorum­lu Pazarla­ma Direk­törü ve Yöne­tim Kuru­lu Üye­si (Türkiye, Orta Asya ve İran) Alper Eroğlu ev sahipliğinde gerçek­leşen etkin­liğe; ağız sağlığı öner­i­leriyle Diş Heki­mi Dr. Ilgaz Özer ve Nature Ele­ments serisin­den ilham­la seramik diş fırçası tasar­layan ünlü oyun­cu Melis Birkan katıldı.

Alper Eroğlu; “Sig­nal olarak, her zaman tüketi­ci­ler­im­izin fark­lı ihtiyaçlarını göz önünde bulun­durarak, bu ihtiyaçlara yöne­lik ürün­ler sun­duk. Bu yıl da tüketi­ci­ler­im­izi doğanın gücüyle gülüm­set­mek istiy­oruz. Coco White, Clove Sen­si­tive, Char­coal White & Detox’tan oluşan yeni Nature Ele­ments ser­im­iz, 8 etk­ili koru­ma ile kom­ple ağız bakımı sağlıy­or.” dedi.

Ünlü oyun­cu Melis Birkan, seramik diş fırçalığı tasar­ladı.

Melis Birkan, hobi olarak başladığı seramik yol­cu­luğun­da, ilk pro­fesy­onel tasarım­larını, Sig­nal Naturel Ele­ments serisin­den aldığı ilham­la yarat­tı. Birkan; “1,5 yıldır çok keyif alarak seramik yapıy­o­rum. Her zaman herşeyin doğalı­na sahip olmaya çalışırım. Beslen­mem­den kişisel bakımı­ma kadar doğal ürün­ler­den ve malzemel­er­den yanayım. Doğayı ve doğal­lığı her zaman hay­atının merkezinde tutan biri olarak Hindis­tan cevizi özü, karan­fil yaprağı yağı ve ardıç yağları, kömür tozu öner­i­leri bana çok cazip gel­di. Son­rasın­da bu ürün­lerin doğal­lığını tasarımı­ma yan­sı­ta­cak unsurları düşündüm. Su ile toprağın bir araya gelme­siyle çamu­ru elde etmek, ateşle pişirmek, hava ile kurut­mak, tüm süreçler çok doğal ve doğadan. Ben bu diş fırçalığı tasar­larken doğaya doğala yakın bir tasarım yap­maya çalıştım”. dedi.

Diş Heki­mi Ilgaz Özer; “Bir diş heki­mi olarak Sig­nal yeni Nature Ele­ments serisi­ni inceled­im ve biz­zat kul­landım. Sig­nal Nature Ele­ments serisi %92 doğal içer­iğiyle ön plana çıkıy­or. Doğal­lık hay­atın her anın­da aradığımız ve takip ettiğimiz bir önce­lik elbette. Ağız bakımı için doğru ürünü seçmek çok önem­li. Sig­nal Türkiye’de ve Dünya’da klinik olarak kanıt­lan­mış ürün­ler piyasaya sunuy­or. Kişi­lerin doğal­lık trendinde klinik güve­nilir­liği tespit edilmemiş ürün­leri kul­lan­ması yer­ine Sig­nal kalitesinde doğal içerik­li ürün­leri ter­cih etmesi anlam­lı ola­cak­tır. dedi.

Yeni Sig­nal Nature Ele­ments serisi, anti çürük, diş eti bakımı, anti plak etk­isi, diş mine­si bakımı, doğal beya­zlık, fer­ah nefes, anti tar­tar, ağız hijyeni olmak üzere, 8 etk­ili koru­ma ile kom­ple ağız bakımı sağlıy­or.

Sig­nal Nature Ele­ments serisi;

Sig­nal Nature Ele­ments Coco White içer­iğinde yer alan Hindis­tan cevizi özü ile diş­lerin doğal beya­zlığını geri getirm­eye yardım­cı olurken, nane aro­ması ile fer­ah bir nefese kavuş­tu­ruy­or.

Sig­nal Nature Ele­ments Clove Sen­si­tive karan­fil yaprağı yağı ve ardıç yağları ile has­sasiyete karşı rahat­la­ma sağla­maya yardım­cı oluy­or.

Sig­nal Nature Ele­ments Char­coal White & Detox ise for­mülünde kul­lanılan kömür tozu ile daha beyaz ve tem­i­zlen­miş dişler ve etkin koru­ma sağlıy­or.

Sig­nal Nature Ele­ments Char­coal diş fırçası, kömür ve gümüş iyon­larıy­la zengin­leştir­ilmiş fırça kıl­ları ile nor­mal fırçalara oran­la 2 kat daha etkin tem­i­z­lik sağlıy­or.

Exit mobile version