GARDIROP MAGAZİN

Sıcak günler için ideal pantolon

Dock­ers® Smart Series kolek­siy­onunu Duraflex Lite™ ile genişletiy­or: Sıcak havalar ve düğün­ler için “en havalı” pan­tolon.

İlkbahar/ Yaz düğün sezonu yak­laşırken aklımıza şu soru geliy­or, havalar ısındıkça şık ve rahat görün­m­eye devam ede­bil­i­riz? Günümüzde erkek­lerin düğün­lerde takım elbise dışın­da baş­ka seçenek­leri de oluy­or.

2019 yılın­da erkek­ler düğün kıyafet­leri konusun­da daha yaratıcı ve eğlenceli yak­laşım­lar ben­im­seye­biliy­or, çok yön­lü kumaşlar­dan daha hafif pan­tolon­lar seçerek yine de şık görünebiliy­or. Dock­ers® Smart Series kolek­siy­onuna ekle­nen Duraflex Lite™, yaz düğün­leri için sportif şık­lık ve kon­for arayan­ların akıl­lı seçi­mi oluy­or.

Dock­ers® ilk­ba­har sezo­nun­da markanın tasarım ino­vasy­onu taah­hüdünü sürdürürken mod­ern erkek­lerin değişen iklim­ler­im­izde esnek, çok yön­lü ve nefes ala­bilen moda stil­ler­ine duy­duğu ihtiy­acı da anlıy­or.

Duraflex Lite™, daha hafif bir his veren ve daha uzun süre kul­lanım sağlayan yeni kumaş teknolo­jisiyle sıcak aylar ve hareketli yaşam süren­ler için ide­al bir pan­tolon olarak sunuluy­or.

Duraflex Lite™, hafi­flik hissi veren ve tam anlamıy­la dayanık­lı, pamuk karışımı güçlü bir kumaşla hazır­lanıy­or. Kolek­siy­onun yeni üye­si, akıl­lı Tapered kes­im seçeneği­ni de kap­sıy­or.

Pazar lid­eri yeni­likçi tasarım­lar yarat­ma konusun­da yıl­ların deney­imiyle geliştir­ilen Smart Series™, Dock­ers® markasının zeki ürün teknolo­jisi­ni yan­sı­tan, her duru­ma uygun çeşitli stiller ve kalı­plar içeriy­or.

Smart Series™ kap­samın­da Supreme Flex™ ve Smart 360 Flex™ gibi temel stiller yer alıy­or. Ürün yel­paze­si Duraflex Lite™ ile yeni bir boyut kazanırken Dock­ers® müş­ter­i­lerinin bek­lediği dayanık­lılık, kon­for, işçi­lik ve elbette stil de sunuluy­or.

Exit mobile version