GARDIROP MAGAZİN

Shangri-La Bosphorus, Istanbul: Doğu ile Batının Buluştuğu Şehirde Yaz Deneyimleriyle Kutlanıyor

İst­anb­ul’un kalbinde yer alan Shangri-La Bospho­rus, mis­afir­ler­ine unutul­maz deney­im­ler sunuy­or! Boğaz man­zarası eşliğinde Kung Fu Tea Mas­ter çay ser­e­mon­isi, Laven­der Escape hamam ritüeli ve özel akşam deney­i­mi gibi imza deney­im­leriyle yazı kut­la­maya hazır olun.

İst­anb­ul’un en seçkin böl­gelerinden biri olan Beşik­taş’­ta yer alan Shangri-La Bospho­rus, Istan­bul, bu yaz tatilinde mis­afir­ler­ine unutul­maz anlar yaşat­maya hazır­lanıy­or. Doğu­nun mist­ik ve sıcak mis­afir­per­ver­liğiyle Batının mod­ern­liği­ni bir­leştiren bu eşsiz des­ti­nasy­on, İmza Yaz Deney­im­leriyle ade­ta bir masal dünyası­na dav­et ediy­or.

Shangri-La Bospho­rus, Istan­bul, mis­afir­leri­ni etk­i­leyi­ci boğaz man­zarasıy­la büyülüy­or. Konuk­lar, özel yat turuy­la gün­batımın­da İst­anb­ul boğazının tadını çıkarırken, teras­ta düzen­le­nen özel akşam deney­imiyle unutul­maz anılar birik­tiriy­or­lar. Sadece man­zara ve mekan­lar­la sınır­lı değil, Shangri-La’nın imza deney­im­leri de konuk­ları­na eşsiz bir tatil vaat ediy­or. Gelenek­sel Çin çay ritüelin­den ilham alan Kung Fu Tea Mas­ter karşıla­ma çayı, şehrin tek Kung Fu Tea Mas­teri eşliğinde, çayın huzur veren dünyası­na yol­cu­luk ediy­or.

Zen­gin bir kültürel mirasa sahip olan İst­anb­ul’da, Shangri-La’nın hamam ve spa ritüel­leri de unutul­maz bir deney­im sunuy­or. “Laven­der Escape” adı ver­ilen bu özel ritüeller, saf organik lavan­tanın aro­matik özün­den ilham alarak mis­afir­lerin tüm stresi­ni ve yorgun­luğunu gideriy­or. Shangri-La Bospho­rus, Istan­bul Genel Müdürü TJ Joulak, “İst­anb­ul, çağ­daş ve antik kültür­lerin buluş­tuğu, Avru­pa ve Asya’yı bir­birine bağlayan büyü­leyi­ci bir şehir. Mis­afir­ler­im­izin bu güzel des­ti­nasyon­da ken­di Shangri-La’larını bul­maları­na yardım­cı ola­cak bir dizi imza yaz deney­i­mi sun­mak­tan heye­can duyuy­oruz.” diy­erek mis­afir­lerin ne den­li özel bir deney­im­le karşılaşa­cağının altını çiziy­or.

Exit mobile version