GARDIROP MAGAZİN

Sevgiliye Özel Sürprizler

Sevgiliyle geçen her günün “Sevgilil­er Günü” olduğu­na inansak da 14 Şubat için özel bir hediye almak ve sevdiğimiz kişiyi mut­lu etmek hari­ka his­set­tiriy­or. Sevgilin­izin tarzı­na uygun olan­ları değer­lendir­m­eniz için, bir­birinden fark­lı hediye alter­nat­i­fleri seçtik!

 

Chris­t­ian Louboutin

Hem kemer hem de çan­ta olarak kul­lanılan bu ürün oldukça pratik.Eşofman takımını­zla bile kul­lan­abilirsiniz.

Twist 599 ₺

Sevgilin­ize ala­bile­ceğiniz en kusursuz elbisel­er­den biri­ni Twist markası hazır­lamış. Yıldız desen­li mini elbise hem cool hem de göz alıcı görün­meyi sev­en kız arkadaşınıza çok yakışa­cak.

Ayşe Rodoslu 6.450 ₺

Altın ve değer­li taşları ustalık­la har­man­la­yarak mod­ern, min­i­mal ve yalın tasarım­lara imza atan Ayşe Rodoslu, en göz alıcı hediyeyi arayan­lara öner­il­er sunuy­or.

Net­work 2.995 ₺

Soğuk kış gün­lerinin en trendy parçası pal­to­lar­da bu sezon iddi­alı ren­kler moda. Bu hediye alter­nat­ifi­ni list­eye ekleye­bilirsiniz.

Avon 93,33 ₺

Sevgilin­izin kalbi­ni bu yıl hoş bir kokuy­la fethet­mek istiy­or­sanız bu öner­im­ize bir bakın. San­dal ağacı, yasemin ve frezya nota­larıy­la nefis bir koku.

“Luna Mini Box”, aşkı tem­sil eden kır­mızı rengiyle şık ve bir o kadar güçlü bir hediye alter­nat­i­fi.

Swarovs­ki

Bileğin­den hiç çıkar­mak iste­meye­ceği, gös­ter­işli bir hediye arıy­or­sanız bu tam sevgilin­ize göre!

 Fark Yaratan Seçimler

Sevgilil­er Gününde alışılmışın dışı­na çık­mak, alter­natif ve özel düşünülmüş bir hediyeyle sevgiyi anlat­mak eşsiz ve çok kıymetli. Mavi ile yeşilin buluş­tuğu, Sapan­ca Gölü’nün kıyısın­da yapacağınız bir yürüyüş, baş başa yenen roman­tik bir yemek, Rich­mond Nua’nın din­gin atmos­ferinde sevgiliyle geçir­ilen böyle­si özel bir hediy­eye kim hayır diye­bilir ki!

Kara­ca

Divarese 1.599 ₺

Siyah topuk­lu bot­ları uzun yıl­lar boyun­ca key­i­fle kul­lan­abilir sevdiğiniz kişi.

Ate­lier Rebul

 ‘Love’ damgalı Palo San­to tüt­sü ile aşkın ener­jisi­ni sevgilin­iz ile bir­lik­te tüm evrene yay­maya, hiç sol­mayan gül ile o günü hep hatır­lat­maya hazır­sanız bu hediye tam size göre.

Flor­mar 64,99 ₺

Kır­mızı rujun modası hiç geçmediği gibi özel gün­lerin de vazgeçilmez ren­gi olmaya devam ediy­or.

Nuxe 650 ₺

Bin­lerce botanik altın küre­cik ile aşılan­mış doğal hiyalüronik asit içeren bir serum for­mülü.

Exit mobile version