GARDIROP MAGAZİN

Sevgililer Gününe Özel En Düşünceli Hediye Önerileri

2023 Sevgilil­er Günü için bir­birinden anlam­lı hediye öner­i­ler­im­iz ile sevdik­lerinizi mut­lu ede­bilirsiniz. Hazır­ladığımız 14 Şubat hediyelerinden dilediğinizi seçe­bilirsiniz!

Yoga Figürleri Koleksiyonu

Değişen yaşam tar­zlarını tasarım­ları­na yan­sı­tan Bel­la Mai­son, nevres­im set­lerinden deko­ratif yastık­lara, tabak­lar­dan çerçevelere kadar birçok parçanın yoga figür­leri ve fark­lı mot­to­lar­la işlendiği yeni kolek­siy­on evlerin yeni ener­ji kay­nağı ola­bilir. Sevgilin­iz yoga tutkunuysa, Bel­la Mai­son ürün­leri seve­ceği bir hediye ola­bilir!

Favori Kırmızı Ruj 

Aşkın ve tutku­nun ren­gi kır­mızının en güzel hali, Gold­en Rose Vel­vet Mat­te Lip­stick-16 Vel­vet Ted­dy ile Gold­en Rose 3D Mega Shine Lipgloss’un bir­biri­ni tamam­layışıy­la mükem­mel görünüme kavuş­tu­ra­cak bir kom­bo mey­dana getirilebilir.14 Şubat için sevgilin­izi bu ürün­ler­le şımarta­bilirsiniz.

İmza Kokular

Sadece imza par­füm­ler­le değil ev ve vücut ürün­leriyle de zengin­leştir­ilen bu özel kolek­siy­on­la anılarınızı güzel koku­lar eşliğinde son­suz kıla­bilirsiniz. Kokusu tüm atmos­fere yayılan Rose Blush, Rose Water & Vanil­la ile sevgilin­izi büyüleye­bilirsiniz!

 

Büyüleyen Tasarımlar

Yeni­likçi detay­ları, ino­vatif özel­lik­leri ve kusursuz tasarım­ları tek bir tasarım altın­da topla­mayı başaran Omega saat­leri, sevgilil­er günü için güçlü ve cesur bir hediye seçi­mi ola­bilir!

Doğal Görünüm

Gratis’in uygun fiy­atlı ve yük­sek kaliteli ürün­leri ile sevilen markası Beaulis’in Sevgilil­er Günü’ne özel olarak hazır­ladığı yeni ürün kolek­siy­onun­da cilt, göz ve dudak kat­e­go­ri­lerinde 10 fark­lı ürün yer alıy­or. Sevgilil­er Günü’ne hazır­lan­mak ya da sevdik­ler­ine hediye almak isteyen­ler için Beaulis’in yeni ürün­leri büyük beğeni topluy­or!

       

Konforlu ve Elegan Seçimler

İç giy­imin öncü markaların­dan Yeni İnci, bir­birinden çeşitli ve kaliteli ürün­leri, sütyen­den pija­maya, sabahlık­tan spor tayt­lara kadar üç binden fazla ürün çeşidiyle sevgilin­izin vazgeçilmezi ola­bilir!

   

Abercrombie&Fitch’nin En Yeni Parfümü

Eğlenceli, plan­lan­mamış anları yakalayan, Abercrombie&Fitch Authen­tic Moment, Savun­masız, senaryosuz ama kendine güve­nen­ler için mükem­mel bir koku. Hem tanıdık hem de heye­can veri­ci bu koku, sevgilil­er gününe yakışa­cak bir hediye ter­ci­hi ola­bilir!

Melissima’dan Cilt Bakım Terapisi

Fark­lı ve fay­dalı bir hediye arıy­or­sanız, sevgilin­ize Melissima’dan aşk kokan bir cilt bakımı armağanı vere­bilirsiniz. Melissima’da, dünyanın en önem­li dermokozmetik markaları­na ait bir­birinden özel cilt bakım ürün­lerinden, tam sevgilin­ize göre bir hediye alter­nat­i­fi oluş­tu­ru­luy­or. Sevgilil­er Günü hediye­si yine bir Queen’s The­r­a­phy Bakımı, Melis­si­ma Işıltısı ter­apisi ola­bilir. Uzman­lar, sizlere uygun altar­netif cilt bakım­ları sağlarken, cil­di­nizin daha doğal, ışıltılı ve genç görün­mesi­ni sağlıy­or. Queen’s The­r­a­phy, Green Peel, Pow­er Facial, ZO Red Car­pet veya Queen’s Aqua Forlle’d The­r­a­phy işlem­leri ile sağlık­lı ve ışıltılı bir cilt elde ede­bilir, cil­di­nizi ödül­lendi­re­bilirsiniz.

 

 

 

Exit mobile version