GARDIROP MAGAZİN

‘Şehir ve insanlar’ temalı fotoğraf yarışması

Bey­men Club, fotoğraf tutkun­larını şehir ve insan­lar temalı “Kam­er­anı hay­atın ken­di­sine, şehrin kalbine ve insan­lara odak­la” mot­to­suy­la düzen­le­nen yarış­maya dav­et ediy­or. Katıl­mak isteyen­lerin, temaya uygun fotoğraflarını 15 Mayıs — 1 Hazi­ran tar­ih­leri arası #Şehrin­Hay­atı hashtag’iyle Instagram’dan pay­laş­ması yeter­li.

Yarış­ma­da dere­c­eye giren fotoğraflar BEYMEN Club ve Arçe­lik OLED TV işbir­liği ile düzen­lenecek olan #Şehrin­Hay­atı diji­tal ser­gisi dahilinde seçili BEYMEN Club vit­rin­lerinde yer alan Arçe­lik OLED TV’lerde gös­ter­ile­cek.

18 yaşın­dan büyük herkesin katılımı­na açık olan #Şehrin­Hay­atı fotoğraf yarış­ması­na katılan eser­ler; Bey­men Artis­tik Direk­törü Murat Türk­ili, Bey­men Pazarla­ma İletişimi Genel Müdürü Yardım­cısı Elif Tel­laloğlu, Arçe­lik Mar­ka & İletişim Grup Yöneti­cisi Özlem Akbayır, Fotoğraf Sanatçısı Koray Birand, Bey­men Tasarım­cısı Aslı Abas­soğlu, Condé Nast Trav­eller Türkiye Genel Yayın Yönet­meni Çil­er İlh­an ve Blog­ger Ayşegül Uluç’dan oluşan jüri tarafın­dan değer­lendirile­cek.

Yarış­ma ile ilgili detaylı bil­gi için beymenclub.com’u ziyaret ede­bilirsiniz.

 

Exit mobile version