GARDIROP MAGAZİN

Scarlet Etiler’de Yeni Bir Dönem

Et konusun­da­ki uzman­lığı ile ünlü, lezzet anlayışı ve özgün kim­liği ile alanın­da fark yaratan İstanbul’un gözde yeme içme adres­lerinden Scar­let Etil­er, yeni menüsü ve yenile­nen deko­rasy­onu ile ilgi görüy­or.

Lezzet anlayışı ve alanın­da­ki uzman­lık­la gas­trono­mi dünyasının favori adres­lerinden Scar­let Etil­er, yenilediği menüsü ve deko­rasy­onuy­la sezon keyfi­ni zirvede yaşatıy­or.

Scarlet Etiler’de Yeni Bir Dönem!

Lezzet konusun­da­ki uzman­lığı ile yenilediği menüsünde de kusursuz tat­lar sunan Scar­let Etil­er, baş­ta müdavim­leri olmak üzere damak tadı­na önem veren­ler arasın­da heye­can yaratıy­or.

Scar­let Etiler’in Exec­u­tive Chef’i Can Akçay’ın özen­le hazır­ladığı yeni menü lezzetleri, hem sunum­larıy­la, hem de tat­larıy­la iştah kabartıy­or. Scar­let Etiler’in yeni menüsünde, kendine hayran bırakan birçok seçenek bulunuy­or. Mut­la­ka denen­mesi gereken­ler arasın­da Taze Bur­ra­ta, Fırın­lan­mış Dana İlik, Karides Tem­pu­ra, Steak Tem­pu­ra, Risot­to Assa­do, Brodet­to Soslu Dana Yanak, Lavan­talı Brûlée gibi lezzetler yer alıy­or.

Yeni Dekorasyon, Yeni İmaj

Gir­er girmez ken­di­ni bel­li eden kristal sarkıt aydın­lat­malar, daha fer­ah ren­kler, hey­betli sütun­lar, kon­for­lu otur­ma gru­pları gibi birçok öğeyle yenile­nen deko­rasy­on da ilgi çekiy­or. Mev­cut salon ve bahçenin yanı sıra özel rez­er­vasy­on­la servis veren 3 ayrı VIP odasın­da da kişiye özel servis veren Scar­let Etil­er, geniş barıy­la da göz doldu­ruy­or. İstanbul’un en büyük barı olma özel­liğine sahip 13 metre uzun­luk­ta­ki göz alıcı Scar­let Etil­er barı, arti­zan kok­teyl­leriyle tam not alırken, arzu edilen sosyal mesafe­li sosyal­liği de key­i­fle yaşatıy­or.

 

Exit mobile version