GARDIROP MAGAZİN

Saçlar bu yaz nefes kesecek

Schwarzkopf Pro­fes­sion­al, düny­a­ca ünlü saç tasarım ekib­inin Paris, Milano, Lon­dra ve New York podyum­ların­dan aldık­ları ilham­la yarat­tığı, sezo­nun ve gele­ceğin saç trend­leri­ni belirleyen kolek­siy­onu Essen­tial Looks dikkat­leri üzer­ine çekiy­or.

İst­anb­ul Etiler’de ken­di adı­na açtığı salonu ile son zaman­lar­da adın­dan sıkça söz ettiren Kuaför Emre Ayak­sız “Bu senenin tren­di özgün­lük ve duygu­larınızı yan­sıt­mak” diy­or.

Bu yıl­ki saç mod­el­leri muhteşem…

Essen­tial Looks’un 2019 İlkb­ah­ar Yaz kolek­siy­onu, saçlara getirdiği yeni yorum­la fark yaratıy­or. Başarılı Kuaför Emre Ayak­sız, kolek­siyon­da podyum­lar­dan ilham alan muhteşem saç mod­el­lerinin yer aldığını söylüy­or. Ayak­sız Essen­tial Looks’ta bu yıl herkese hitap eden fark­lı ve özgün mod­eller var. Retro sev­er­ler için Luxe Vibe, özgün­lüğün­den ödün ver­meyen­ler için Self Made Youth ve hem şık hem de rahat olmak isteyen­ler için Fem­i­nine Active… Yani tüm müş­ter­ilere ve tar­zları­na uygun sun­abile­ceğimiz geniş bir kolek­siy­on biz­leri bek­liy­or.” şek­linde konuşuy­or.

80’ler geri dönüy­or…

Bu sezo­nun sür­prizi ise 80’ler. Essen­tial Looks ile o unutul­maz yıl­ların tarzı da geri dönüy­or gibi görünüy­or. Emre Ayak­sız “Luxe Vibe tren­di ile 80’leri tekrar yaşay­a­cağız. Hacim­li saçlar, balya­jlar, çarpıcı aksesuar­lar ve over­size kıyafetler tekrar hay­atımız­da. Bu trend hacim­li saçları sev­en­ler, dikkat çeken aksesuar­lar kul­lanan­lar ve geçmişi özleyen­ler için vazgeçilmez ola­cak. Hem podyum hem de sokak modası­na görkem­li saç mod­el­leri, büyük ekosel­er ve neon detay­lar hükmede­cek.” diy­or.

Yeni trendler herkese sesleniy­or…

Emre Ayaksız’a göre Essen­tial Looks kolek­siy­onun­da yer alan 3 ayrı trend de rahatça kul­lanıla­bile­cek ve kişi­lik­leri­ni yan­sıta­bile­cek göze çarpan görünüm­ler ile dolu. Geçtiğimiz yıl­lar­da­ki gibi sarı ton­lara olan ilgi devam ede­cek gibi görünüy­or. Ancak, bu sene geçtiğimiz yıl­lar­dan fark­lı olarak daha iddi­alı saç kes­im­leri, göze çarpan hacim­li saçlar ve saç uçların­da fark­lı ren­klendirmel­er ile yaza mer­ha­ba diye­ceğiz.

Emre Ayak­sız

Özgün olmak isteyen­lere Self Made Youth…

Emre Ayak­sız, kıyafet­leri ve saçları için ellerinde­ki ile yet­in­meyen, her zaman daha iyisi­ni isteyen­lere “Self Made Youth” tren­di­ni öner­iy­or. Bu trend net ve keskin görünüm­ler ile dolu. Saç kes­i­min­den, saç rengine kadar tamamı iddi­alı. Ken­di­ni mar­ka olarak gören­ler, kim­seyi takip etmeyen­ler, özgün olan­lar ve kim­s­enin beğenisi­ni umur­samayan­lar bu trende bayıla­cak.

Exit mobile version