GARDIROP MAGAZİN

Saç ve Cilt Güzelliğinde Devrim Yaratan Değerli Yağlar

Saç ve cilt bakımın­da doğal ve değer­li yağların öne­mi her geçen gün daha da artıy­or. Saçlar­da ve ciltte doğal yağ üre­ti­mi azaldıkça, nem den­ge­si bozu­la­bilir, yaşlan­ma belir­ti­leri ortaya çık­a­bilir ve sağlık­lı par­lak­lık kay­bo­la­bilir. Bu ihtiy­a­ca cevap ver­mek amacıy­la önde gelen sağlık markaların­dan The­Life­Co, yeni saç ve cilt bakım serisi olan Skin­food ve Hair­food’u piyasaya sunuy­or.

The­Life­Co Skin­food serisi, doğal cilt bakım ürün­leri­ni içeriy­or. İçeri­ğinde zeytinyağı, çörek otu yağı, susam yağı, nane yağı, organik Hindis­tan cevizi yağı, biberiye yağı ve hint yağı gibi değer­li yağlar bulu­nan The­Life­Co Doğal Cilt Bakım Yağı, cildin nem den­gesi­ni sağla­maya ve çat­lak izleriyle mücadele etm­eye yardım­cı oluy­or. Kolay emilen for­mülüyle güneş son­rası bakımı, yoğun nem­lendirme ve fer­ahla­ma için ide­al bir seçenek sunuy­or.

Bronz bir ten isteyen­ler için ise The­Life­Co Skin­Food serisi doğal bron­zlaştırıcı yağ sunuy­or. Organik hindis­tan cevizi yağı, kakao yağı, havuç yağı ve zeytinyağı içeren bu özel yağ, güneşe çık­madan önce tüm vücu­da uygu­la­narak doğal bir bron­zluk elde etm­eye yardım­cı oluy­or. Ayrı­ca cilde nem ve esnek­lik kazandır­mak için for­müle edilen bu yağ, güneşin zarar­lı etk­i­lerinden koru­yarak sağlık­lı bir cilt sağlıy­or.

Saç bakımın­da ise The­Life­Co Hair­food serisi devr­eye giriy­or. Değer­li yağlar­la for­müle edilen The­Life­Co Doğal Şam­puan, argan yağı, tatlı badem yağı, çörek otu yağı, buğ­day pro­tei­ni ve E vit­a­mi­ni içeriy­or. Saçlara dol­gun­luk, par­lak­lık ve dayanık­lılık kazandır­mak için özel olarak geliştir­ilen şam­puan, saç tel­ler­ine etki etmesi için ıslak saça uygu­lanıp duru­lanıy­or.

Exit mobile version