GARDIROP MAGAZİN

Saç Bakımında Yenilikçi Çözüm!

Humanis’in Tüketi­ci Sağlık kat­e­gorisin­de­ki yeni­likçi markası Minox, Le Pain Quo­ti­di­en Fulya’­da gerçek­leşen özel kah­valtı etkin­liğinde heye­can veri­ci bir lans­man gerçek­leştir­di! Dav­et, moda, sanat ve cemiyet hay­atın­dan gelen ilgiyle dolup taşarken, Minox­Woman Lipo­zomal Şam­puanı’nın tanıtımı büyük bir heye­can yarat­tı.

Human­is’in Tüketi­ci Sağlığı kat­e­gorisin­de­ki yeni­likçi markası Minox, yeni Minox­Woman Lipo­zomal Şam­puanını tanıt­tı. Le Pain Quo­ti­di­en Fulya’­da düzen­le­nen kah­valtı etkin­liği, moda, sanat ve cemiyet hay­atın­dan gelen yoğun ilgiyle gerçek­leşti.

Saç dökülme­siyle mücadelede etk­ili bir çözüm sunan ve saçların gün­lük ihtiy­acını karşıla­yarak dol­gun ve sağlık­lı bir görünüm kazan­ması­na destek olan Minox’un bu yeni ürünü, dav­etlilere özel olarak hazır­lanan kah­valtı­da tanıtıldı. Dav­et, cemiyet hay­atının önde gelen isim­leri­ni bir araya getir­di.

Etkin­liğin ev sahipliği­ni üstle­nen Human­is’in Tüketi­ci Sağlığı Ürün Müdürü Çiğ­dem Dur­sun, dav­etlil­er­le yakın­dan ilgilen­di ve lans­man­ın detay­larını pay­laştı. Kah­valtının ilerleyen saat­lerinde, güzel­lik uzmanı eşliğinde mis­afir­lere saç anal­izi yapıldı ve yoğun ilgi gördü.

Saç anal­i­z­lerinin ardın­dan Çiğ­dem Dur­sun, Türkiye’nin ilk Lipo­zomal etk­ili şam­puanını ve saç bakımın­da kom­bine tedavinin detay­larını anlat­tı. Bu etkin­lik, saç bakımı­na yöne­lik yeni­likçi bir çözüm sunan Minox’un kadın şam­puanı lans­man­ın­da büyük bir ilgiyle karşı­landı.

Exit mobile version