GARDIROP MAGAZİN

Saç bakımında mezoterapi etkisi

Fran­sız Revi­tacare markasının mezoter­api uygu­la­ması Hair­Care, çok özel for­mülü sayesinde günümüzde sıkça yaşanan birçok saç prob­lem­ine çözüm oluy­or.

Saçları dökülm­eye ve kop­maya karşı dirençli kıl­mak ve koru­mak için etk­ili olan saç mezoter­apisi yön­te­mi Revi­tacare Hair­Care uygu­la­ması, saç yapısını olum­lu yönde etk­iley­erek can­lı, sağlık­lı, hacim­li ve par­lak saçların oluşu­munu sağla­maya yardım­cı oluy­or. Saç kay­bını azalta­bilmek için gereken can­landırıcı, besleyi­ci ve uyarıcı ele­ment­lerin bir ara­da bulun­duğu Revi­tacare Hair­Care, hücre içi yapı taşlarının yeniden oluş­ması­na, saç derisinin koruyu­cu işlev­lerinin yük­selme­sine ve kepeğin yeniden oluş­masını önle­m­eye yardım­cı oluy­or. Saçın güç, can­lılık, yumuşak­lık ve yoğun­luk kazan­masını destek­liy­or.

Uygu­la­ma önce­si dok­to­ra danışıl­ması gereken, uygu­lan­ması da çok ince iğnel­er­le acısız ve ağrısız olarak saçlı deri içine dok­tor­lar tarafın­dan gerçek­leştir­ilen ve yak­laşık 15 daki­ka süren Hair­Care saç mezoter­apisi ile gün­lük hay­atınıza kaldığınız yer­den devam edebiliyorsunuz.Dökülme, kop­ma, can­sız ve hacim­siz saç sorunu olan­lar için Hair­Care saç mezoter­apisi etk­ili çözüm ola­bilir.

Exit mobile version