GARDIROP MAGAZİN

Ryder Act, “Self Love” Koleksiyonunu Tanıtıyor

Ryder Act, “Self Love” kolek­siy­onuy­la göz kamaştırıy­or! CVK Park Bospho­rus Hotel’de gerçek­leşen tanıtım etkin­liği, ren­kli ve etk­i­leyi­ci parçalar­la dolu. Keten ve pamuk doku­malarını kul­la­narak tasar­lanan bu kolek­siy­on, Sinop ve Tokat kadın­larının ruhunu yan­sıtıy­or.

Ryder Act, “Self Love” kolek­siy­onunu hazır­larken Sinop ilin­in Boy­a­bat ve Durağan ilçelerinde­ki kadın koop­er­at­i­flerinin doku­ma atö­lyeleriyle iş bir­liği yapıy­or ve keten ile pamuk doku­malarını kul­la­narak ben­z­er­siz parçalar üretiy­or. Bu kolek­siy­on, eski değer­lerin mod­ern bir şek­ilde günümüze yan­sı­masını amaçlıy­or.

Kolek­siyon­da, keten ve pamuk gibi doğal malzemel­er kul­lanılırken Tokat’ın gelenek­sel baskı teknikleriyle süsle­nen ürün­ler dikkat çekiy­or. “Self Love” kolek­siy­onu, kadın­ların ekonomik güçlen­meler­ine katkı sağla­mak ve kültürel doku­maların korun­masını destek­le­mek amacıy­la Ada­pazarı Halk Eğitim Merkez­i’n­den ve Sinop Kadın Koop­er­at­i­flerinden destek alarak hay­a­ta geçir­iliy­or.

Exit mobile version