GARDIROP MAGAZİN

Romantik Bir Akşam Yemeği

AD Bes Bujupi

14 Şubat akşamı, lez­iz yemek­ler, yumuşacık mum ışık­ları ve özen­le seçilmiş hediyel­er, tamam! Peki ya sofra deko­rasy­onu? Sofistike, roman­tik ve tutku­lu bir masa stilin­den ilham almak istiy­or­sanız say­falarımızı çevirm­eye başlaya­bilirsiniz.

Az Aksesuarlı Sofra

Belir­li bir düzen içinde, sakin ve az aksesuar­lı bir sofra deko­rasy­onu ter­cih etmek de kut­la­ma masaları­na fark­lı bir bakış açısı kat­mak anlamı­na geliy­or. Takım halinde tabak set­leri­ni ter­cih ederek sür­priz­den uza­k­laşan ama sadeliğin şık­lığı­na gön­derme yapan masalar da ön plan­da.

Sofra Takımı IKEA

 

 

 Mum Işığının Göl­gesinde 

Şam­dan­lar ve mum­ların olmadığı bir kut­la­ma masası düşünebiliy­or musunuz? Cev­abınız hayır­sa şam­dan­ların dünyasın­da kay­bol­manız­da hiçbir sakın­ca yok. Yeter­ince kır­mızı ve ton­larıy­la ren­kle­nen bir masa­da daha geri plan­da renk ve for­ma sahip şam­dan­lar kul­lan­abilirsiniz. İrili ufak­lı şam­dan­ları bir ara­da kul­lan­mak ise çok yaratıcı bir görünüm sağlay­a­cak­tır.

Şam­dan YARGICI HOME 16 €

 

 

 

Hay­di Sofraya!

Servise hazır­ladığınız yemek­ler bile sofranın diline uyum sağla­malı diye düşünüy­oruz. Hem döküm kalitesinde lezzetli tar­i­fler, hem de Sevgilil­er Günü’ne özel kalp for­muy­la sunum­lar elde etmek için iyi bir örneğimiz var.

Döküm Tencere STAUB 1.049 ₺

 

 

 

 

 

Aşka ve Sevgiye 

Küçük renk oyun­larıy­la kadehlerin şık­laşan dünyası sizi seçim yap­mak­ta zor­laya­bilir. Son yıl­ların eğlenceli renk trend­lerinden olan kır­mızı, pem­be ve turun­cu­nun bir araya geldiğinde yarat­tığı sin­er­ji­den ilham ala­bilirsiniz. Pem­be gövdeli bir şam­pa­nya kade­hi, naif ama dikkat çeki­ci bir seçenek ola­cak.

Şam­pa­nya Kade­hi LAV 14,95 ₺

 

 

 

 

Bar­dak­ların En İyi Arkadaşı 

Sofra deko­rasy­onu hazır­larken kul­lan­abile­cek­lerinizin elbette bir sınırı var. Hal böy­leyken elin­iz­den geldiğince sofra aksesuar­larını kendine has tasarı­ma sahip, şık alter­nat­i­fli olan­ların­dan seçmelisiniz. Tıp­kı düny­a­ca ünlü tasarım­cıların yaratıcılığıy­la sofrayı ren­klendi­re­cek bu bar­dak altlık­ları gibi!

Bar­dak Altlığı Jonathan Adler 1.549 ₺

 

 

 

Servise Hazır

Zarif, sade ve akıl­lı­ca tasar­lan­mış bir cam tasarı­ma bakıy­or olmak nasıl bir his? Zarafetiyle sofra tasarımınızı güçlendi­re­cek bir karaf ile dilediğiniz temaya uyum sağlay­a­cak bir ter­cih yap­mış olur­sunuz.

“Küpeli” karaf Paşabahçe 150 ₺

 

 

 

 

 

Masa Aydın­lan­sın

Sofra deko­rasy­onun­da son dokunuşu hoş bir aydın­lat­ma ile tamam­laya­bilirsiniz. Tam olarak masanızın kon­um­landığı alanın üzer­ine en az bir, dil­ers­eniz üç mini aydın­lat­mayı grup halinde tavan­dan sarkıta­bilirsiniz. Ren­kli cam malzemeli bu aydın­lat­ma ise ihtiy­acınız olan din­gin ışığı bul­manızı sağlay­a­cak.

“Rock” sarkıt aydın­lat­ma TEPTA

 

 

 

Kon­for Ter­ci­hi 

Şık bir yemek alanı yarat­mak iste­diğinizde, mobilyaları bir­biriyle uyum­lu ya da takım halinde ter­cih etmek, artık eskisi kadar işe yaramıy­or. Bu bakış açısının yer­ine daha özgür, kişisel zevk­lerinizin ön plan­da olduğu ve tama­men size özel bir kom­bi­nasy­on­la oluş­tur­duğunuz alan­lar dikkat çekiy­or. Tıp­kı mer­mer masay­la zıt ama bir o kadar da uyum­lu bu yeşil san­da­lye gibi!

“Palm” san­da­lye GOTWOB 850 ₺

 

 

Mer­mer Şık­lığı

Geniş, fer­ah ve gös­ter­işli bir yemek masası seçi­mi, sofra sunumu­nun önem­li bir adımını geride bırak­mak demek. Bu en iddi­alı parçayı ter­cih ederken klasik ve favori malzemel­er­den olan mer­mer yüzey­den vazgeçmeyin. Zaman­sız bir klasik olan mer­mer masalar, üzerinde hazır­lay­a­cağınız sunumu çok iyi tamam­lar.

“Axis” mer­mer masa CASA STUDIO 

 

 

Aksesuar Ter­ci­hi

Tama­men deko­ratif amaçlı kul­lanılan objel­er, doğru­dan sizin zevkinizi yan­sı­tan­cak detay­lar­dan biri. İki kişi­lik sevgilil­er günü masanız­da süsle­m­eye yeter­li yerin ola­cağını düşünerek çarpıcı ve nis­pe­ten biraz daha büyük ölçek­li aksesuar­lar seçe­bilirsiniz. Böylece dikkat çeki­ci ve ışıltılı malzemel­er­le parıl­dayan “özel gün” sofranız tamam­lan­mış ola­cak.

“Valentin” deko­ratif obje DOĞTAŞ 540 ₺

 

Exit mobile version