GARDIROP MAGAZİN

R.O.C.S ile dişlerde bir haftada beyazlık

R.O.C.S. Sen­sa­tion Whiten­ing diş macunu, size kar beyazı dişler ve göz kamaştıran gülüşler vadediy­or.

İlk kul­lanım­dan itibaren etk­isi­ni gösteren R.O.C.S. Sen­sa­tion Whiten­ing, içer­iğin­de­ki doğal özler­den elde edilen enz­im­ler ile diş­leri 1 haf­ta­da aşındır­madan 1,5 tona kadar beya­zlat­maya yardım­cı oluy­or.

Bem­beyaz dişler­le çarpıcı ve göz alıcı gülüşlere sahip olmak mümkün.

İsviçre WDS Lab­o­ratu­var­ların­da geliştir­ilen ve ilk kul­lanım­dan itibaren etk­isi­ni gösteren R.O.C.S. Sen­sa­tion Whiten­ing diş macu­nunun içer­iğin­de­ki bitkisel enz­im­ler, ren­klen­miş diş plağını çözmek­te etk­ili. Özel par­latıcı granüller ise; diş yüzeyi­ni tem­i­zle­m­eye ve ekstra beya­zlık sağla­maya yardım­cı oluy­or. Aynı zaman­da daha küçük parçacık­lara ayrılarak diş yüzeyi­ni par­lat­mayı ve fırçala­ma işle­mi son­rası ışıl­dayan dişler yarat­mayı hede­fliy­or.

Diş beya­zlat­ma­da çarpıcı bir etki sağla­mak amacıy­la geliştir­ilen R.O.C.S. Sen­sa­tion Whiten­ing, sadece 1 haf­talık kul­lanım son­rası diş­leri 1,5 ton beya­zla­tan etk­isiyle fark yaratıy­or. Florür, Sodi­um Lau­ryl Sul­fate (SLS) ve kimyasal anti­sep­tik içer­meyen R.O.C.S. Sen­sa­tion Whiten­ing, son derece doğal ve sağlık­lı bir diş beya­zlığı deney­i­mi yaşatıy­or.

Exit mobile version