GARDIROP MAGAZİN

Rivus’un Özgün Tasarımları

Kadın gir­işim­ci ve tasarım­cı Dicle İpek Öztaşkın tarafın­dan kuru­lan Rivus, moda sek­töründe yarat­tığı zaman­sız, cin­siyet­siz ve ikonik tarzıy­la, özgün­lüğe önem veren­lerin favorisi olarak ilgi görüy­or. Her kolek­siy­onu ve tasarımın­da önem­li mesajlar da veren Rivus, yeni kolek­siy­onu Un’Predictable Authen­tic­i­ty” ile moda dünyasın­da­ki ezber­leri bozuy­or.

Zaman­sız ve cin­siyet­siz tasarım anlayışı, üre­tim kalite­si, fark yaratan mar­ka dünyası ile sadece moda alanın­da değil, yaşam felse­fe­si olarak da ilham veren, Dicle İpek Öztaşkın tarafın­dan kuru­lan Rivus, yeni son­ba­har – kış 2023 kolek­siy­onu Un’Predictable Authen­tic­i­ty ile iddi­asını yine ortaya koyuy­or. Sade­lik­ten ve özgün­lük­ten ilhamını alan tasarım­larıy­la gayet kim­lik­li bir mar­ka olarak ken­di­ni gös­ter­diği andan itibaren moda dünyasın­da farkını bel­li eden Rivus, bu yeni kolek­siy­onun­da da ilk gün­den beri ben­imsediği ayrım­cılığa, her tür­lü sınır­landır­maya ve sınıflandır­maya karşı olan tavrını net bir şek­ilde sergiliy­or. Üreten, çalışan, okuyan, sorgu­layan, farkın­dalığı olan birey­leri resmedenUn’Predictable Authen­tic­i­ty FW 23 kolek­siy­onu, kendine iyi bak­mayı hay­at felse­fe­si sayan, modanın esiri olmak­tansa, ken­disinin efen­disi olmayı seçmiş olan­ların stili için en ide­al tasarım­ları sunuy­or.

Rivus’un mot­to­su; ayrım­cılığa, her tür­lü sınır­landır­ma ve sınıflandır­maya karşı! Üreten, çalışan, okuyan, sorgu­layan, farkın­dalığı olan… Kendine iyi bak­mayı hay­at felse­fe­si sayan! Modanın esiri olmak­tansa, ken­disinin efen­disi olmayı seçmiş bir kitl­eye hitap ede­cek ürün­leri yarat­mak…

Yeni kolek­siy­on keli­menin tam anlamıy­la moda dünyasın­da yepyeni ve oldukça cesur bir per­spek­tif oluş­tu­ruy­or. Uzun bir tasarım yol­cu­luğu, entelek­tüel üre­tim bakışın­da, özel kalıp teknikleri ve Rivus’a özgü kumaşların bir­leşi­mi ile ön görüle­meyen özgün­lüğü tanım­layan Un’Predictable Authen­tic­i­ty FW 23 kolek­siy­onu, temel­leri sağlam, tüm nai­fliği, keskin­liği ve sadeliği ile ayak­ları yere sağlam basan Rivus ruhu­nun keşfedilen yeni bir yan­sı­masını anlatıy­or. Kolek­siy­onun tasarım sürecin­de­ki çıkış nok­tası, evrenin tüm var­lık­larıy­la bizlere sun­duğu Ön Görülmeyen Özgün­lük bakışını yan­sıtıy­or. “Yaşadığımız evrenin her bir nok­tası, ön görüle­meyen bir özgün­lük ve gerçek­lik keşfedilme kur­gusu taşıy­or.” felse­fe­siyle hay­at bulan Rivus FW23 Un’Predictable Authen­tic­i­ty kolek­siy­onu ön görüle­meyen özgün­lüğü cesur­ca keşfet­m­eye dav­et ediy­or. Aydın­latıcı, sınırsız, renk katan, hayran­lık uyandıran, yeni­likçi, keskin, bilge bir yol­cu­luğu tasarım­ları­na taşıyan Rivus FW23 Un’Predictable Authenticity’ta dış giy­im­den aksesuar­lara, mücevher­den ayakkabıya, üst ve alt giy­im­den elbiselere uzanan oldukça geniş bir çeşitlilik yer alıy­or. Pamuk, kaşmir doku­ma ve örme kumaşlar, deri ve veg­an der­i­lerin kul­lanıldığı Un’Predictable Authen­tic­i­ty kolek­siy­onu geçmişin retro silüet­leri­ni fütüris­tik bir bakış açısıy­la ama oldukça zaman­sız bir yapı­da sergiliy­or.

 

Bir kadının dolabın­da ihtiyaç duy­duğu her parçaya yer veren Rivus, kumaş kalitesin­den, işçil­iğine, kalı­pların­dan ren­k­ler­ine kadar asla modası geçmeyen tasarım­lar yaratıy­or.

Yeni Sezon Stilleri Piece by Rivus Mücevherleri ile Zenginleşiyor!

Giy­im dışın­da ihtiyaç duyu­lan kemer, ayakkabı, çan­ta, şap­ka gibi aksesuar­lara da yer ver­erek, özgün ve zaman­sız stil anlayışını daha da genişleten Rivus, Piece by Rivus mücevher­leriyle yeni sezon stil­ler­ine anlam katıy­or. Stili en iyi tamam­layan, kişinin ken­di­ni ifade ediş şek­lin­in en önem­li parçaları olan aksesuar­lara değer veren Rivus, Piece by Rivus mücevher­leri oldukça min­i­mal giy­im­leri bile bir anda öne çıkarıy­or. Sta­tik ener­jinin madde üzerinde for­ma dönüşmesi­ni sergileyen Piece by Rivus mücevher­leri sta­tik hareketler, sta­tik ener­ji, hareket­lerin getirisi, güneş, su, hava, toprak gibi yaşamı var eden ele­ment­lerin ener­jisi üzer­ine odak­lanıy­or.

Üreten, okuyan, düşü­nen, sorgu­layan, çalışan, doğaya saygılı, hay­van sev­er, spor yapan, vücud­una ve ruhu­na iyi­lik yap­mayı hay­at felse­fe­si sayan, modanın esiri olmak­tansa ken­disinin efen­disi olmayı seçmiş, sade ola­bil­menin aslın­da en zor olduğunu keşfet­miş, farkın­dalığı olan, karak­ter sahibi, kendine özgü ve kim­lik­li; işte tüm bun­lar Rivus markasının dünyasını da bu stili ter­cih eden­lerin de kim­liği­ni ortaya koyuy­or. Ön görüle­meyen özgün­lüğü cesur­ca keşfet­m­eye dav­et eden, aydın­latıcı, sınırsız, renk katan, hayran­lık uyandıran, yeni­likçi, keskin Rivus FW23 Un’Predictable Authen­tic­i­ty yeni sezon modası­na bam­baş­ka bir bakış açısı getiriy­or.

Exit mobile version