GARDIROP MAGAZİN

Revolution x Sebile Koleksiyonu

Düny­a­ca ünlü kozmetik devi Rev­o­lu­tion, Türkiye’de bir ilke imza attı ve Türkiye’nin en sevilen ve yakın­dan takip edilen influencer’larından @Sebibebi Sebile Ölmez ile iddi­alı bir kolek­siy­on hazır­ladı.

Tam 1 yıl boyun­ca Sebile Ölmez’in Revolution’ın glob­al ekip­leriyle bir­lik­te çalışarak kolek­siyon­da­ki her ürünün renk ton­ları­na kadar ken­disinin seçtiği kolek­siy­on Wat­sons mağazaların­da ve Watsons.com.tr’de makya­j­sev­er­lerin beğe­ni­ler­ine sunul­du.

Sebile Ölmez’in makya­ja duy­duğu aşkı ve tutkuyu yan­sıt­tığı özel seride 2 fark­lı far paleti ile 3 renk alter­nat­ifine sahip lik­it mat ruj yer alıy­or. Sebile Ölmez’in favori ren­k­lerinden oluşan mor ve sıcak karameli de tasarım­ları­na yan­sı­tan yepyeni kolek­siy­on makyaj trend­ler­ine bam­baş­ka bir yorum getiriy­or.

Rev­o­lu­tion x Sebile’den gündüz ve gece makya­jı seçenek­li far palet­leri!

Rev­o­lu­tion x Sebile kolek­siy­onun­da yer alan far palet­leri Day 2 Day ve Night 2 Night, gündüz ve gece makya­jı­na özel olarak sun­duğu renk çeşit­leriyle sizi her gün fark­lı ve bam­baş­ka bir makyaj deney­imine dav­et ediy­or.

Kolek­siy­onun iki far paletinden biri olan Day 2 Day, gün­lük makya­jın vazgeçilmezi olan 18 renk seçeneğiyle palet­te­ki her ren­gi favori renginiz kılıy­or. Day 2 Day far paletinde, mat ren­k­lerin yoğun­luk­ta olduğu yük­sek pig­mentli ton­ların yanı sıra, gündüz ışıltısını sev­en­ler için de üç parıltılı renk seçeneği bulunuy­or.

Night 2 Night, şehrin ışıltısını kenar­da bıraka­cak renk ton­larıy­la gec­eye damga vur­manızı sağlıy­or. Hem ışıltılı hem mat 18 renk tonunun yer aldığı Night 2 Night, ren­kli ve heye­can veri­ci tasarımıy­la da makyaj kolek­siy­onunuz­da­ki en sevdiğiniz ürün­ler­den biri ola­cak gibi.

RevolutionXSebile’den ton­larıy­la büyüleyen lik­it mat rujlar!

Kolek­siyon­da yer alan Venus Kiss, Get Noticed ve Reborn lik­it mat rujlar, hem gün­lük makya­jınız­da hem de gece makya­jınız­da kul­lan­abile­ceğiniz üç fark­lı seçeneği ile her zevke ve ter­ci­he yöne­lik alter­nat­i­fler sunuy­or.

Şık mat tasarımı ile dikkat çeken Rev­o­lu­tionxSe­bile lik­it mat ruj çeşit­leri yumuşak doku­ları ve krem­si yapılarıy­la da pürüzsüz bir ruj deney­i­mi vadediy­or.

Ren­k­leriyle olduğu kadar isim­leriyle de beğeni toplayan Venus Kiss ve Reborn, kır­mızı ton­larını iddi­alı bulan ve kul­lan­maya cesaret ede­meyen­leri teşvik etmeyi amaçlıy­or.  Kum­ral, sarışın ya da esmer.. Her cilt rengine uygun olan bu kır­mızılar ile kiraz gibi dudak­ların sır­rı açığa çıkıy­or.

Sebile Ölmez’in sıcak kiremit ve tarçın ton­ları­na olan tutkusun­dan ilham alan  Get Noticed ise sıcak alt tonu ile özel­lik­le kış aylarının en ter­cih edilen rujları arasın­da olmaya aday.

Exit mobile version