GARDIROP MAGAZİN

Karaca, 50. yıl dönümünde “Red Carpet Collection” ile Hollywood’da

Kara­ca, 50. yılını kut­la­mak için özel olarak tasar­lanan “Red Car­pet Col­lec­tion” ile Hol­ly­wood’un ünlü yıldı­zlarının katıldığı presti­jli ödül töreninde boy gös­teriy­or. Düny­a­ca ünlü şef Wolf­gang Puck tarafın­dan hazır­lanan yemek­ler, yıldı­zların sofraların­da yer alıy­or.

1995’ten beri film endüstrisinin en presti­jli ödül töreninin par­ti menü­leri­ni oluş­tu­ran düny­a­ca ünlü şef Wolf­gang Puck’ın hazır­ladığı yemek­ler, bu sene Kara­ca “Red Car­pet Col­lec­tion” ile görkem­li ödül töreninde yıldız isim­lere sunul­du.

Ürün tasarım­ların­da yakaladığı fark­lı çizgiyle dikkat­leri üzer­ine çeken Kara­ca, son yıl­lar­da hız­landırdığı yurt dışı açılımını kır­mızı halı­da yer alarak taç­landırdı. Sine­manın büyüsü, Hol­ly­wood’un görke­mi ve yıldız olmanın parıltısın­dan ilham alı­narak tasar­lanan “Red Car­pet Col­lec­tion”, 10 Mart akşamı Hol­ly­wood yıldı­zları ile buluşuy­or.

Şef Wolf­gang Puck tarafın­dan seçilen ve Karaca’nın bu gec­eye özel hazır­ladığı parçalar­dan oluşan kolek­siy­on büyük beğeni topladı.

Red Car­pet Col­lec­tion”; Galac­tic White, Galac­tic Black, Fine Pearl Extra Chanak, Stream­line Hole, Stream­line Mid­dle, Stream­line Sat­urn gibi Karaca’nın en beğe­nilen yemek takım­larının da içinde bulun­duğu 12 özel yemek takımın­dan oluşuy­or.

Türkiye’den son­ra glob­al pazar­da büyüme yol­cu­luğu­na devam eden ve sek­törde­ki lid­er­liği­ni yurt dışın­da açtığı mağazalar­la devam ettiren Kara­ca, gerçek­leştirdiği mar­ka iş bir­lik­leriyle de fark yaratıy­or. 50. yılın­da Kara­ca, “Red Car­pet Col­lec­tion” isim­li özel yemek takımı serisi ile yılın en görkem­li ödül töreninde Hol­ly­wood yıldı­zları ile Los Ange­les’­ta bir ara­day­dı.

1973’te İstanbul’da kuru­lan ve Türk tasarım­cıların elin­den çıkan ürün­leriyle yılın en görkem­li kır­mızı halı töreninde, yıldı­zların sofrasın­da yeri­ni alan Kara­ca, bir Türk markası olarak ismi­ni ulus­lararası are­na­da tem­sil etmenin guru­runu yaşıy­or.

Exit mobile version