GARDIROP MAGAZİN

RaisaVanessa’dan New York Moda Haftası’nda Lambada Fırtınası

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 08: Models walk the runway for Raisavanessa during New York Fashion Week: The Shows at Gallery I at Spring Studios on September 08, 2019 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images for Raisavanessa)

Başarısını ulus­lararası plat­for­ma taşıyan RaisaVanessa’nın New York Moda Haf­tası res­mi takvi­minde yer alan SS 2020 defile­si Spring Stu­dios‘ da gerçek­leşti.

75 look 135 parçadan oluşan The Lam­ba­da kolek­siy­onunun sergilendiği defile çok sayı­da moda­sev­erin yoğun ilgisiyle takip edil­di.

Türkiye’nin kültürel zengin­liği­ni, ulus­lararası moda stan­dart­ları ile bir­leştir­erek sıra dışı bir mar­ka yaratan Raisa­Vanes­sa, 2020 İlkb­ah­ar Yaz kolek­siy­onu The Lambada’yı, ilk kez New York Moda Haf­tası res­mi takvi­mi içerisinde Spring Stu­dios‘ da gerçek­leştirdiği defi­leyle sun­du.

Deren Talu ve Gizem Barlak’ın da ikişer look ile podyu­ma çık­tık­ları defi­leyi çok sayı­da moda sev­er yoğun ilgiyle takip etti.

Güçlü kadını sıradışı tasarım­lar­la buluş­tu­ran Raisa­Vanes­sa SS20 “The Lam­ba­da” kolek­siy­onu, 80’li yıl­ların sonun­da Brezilya’da yayılan bir dans türün­den ilham alıy­or.

Broad­way’­den Hol­ly­wood’a yaşanan lam­ba­da dans çıl­gın­lığı, disko geceleri, ilham veren film­ler, kayıt­lar kolek­siy­ona ve parçalara gön­der­mel­er yapıy­or.

Kolek­siy­on dan­sı ve modayı sanat­sal bir form­la sunuy­or. 75 look 135 parçadan oluşan kolek­siyon­da, özel doku­lu kumaşların hay­at verdiği tasarım­lar fem­i­nen ve sek­sapeli yük­sek kalı­plar­la bir­leşiy­or.

Defilenin set ve show direk­tör­lüğünü ‘’Uğurhan Akd­eniz Spe­cial Events & Fash­ion Shows’’ üstlenirken, makyaj May­belline New York artist­leri tarafın­dan gerçek­leştir­il­di.

The Lam­ba­da kolek­siy­onu, NY Soho’daki Raisa­Vanes­sa pop-up mağaza­da 30 Eylül’ e kadar satışa sunula­cak.

Raisa Vanes­sa kolek­siy­on­ları, 30 Eylül’e kadar New York’da açılan Pop Up mağaza­da tüketi­cil­er­le buluşa­cak.

204 metrekare­lik mağaza­da tüm Raisa­Vanes­sa kolek­siy­on­ları yanısıra SS 2020 “The Lam­ba­da” defile kolek­siy­onu da satışa sunula­cak.

Exit mobile version