GARDIROP MAGAZİN

Popsockets: İhtiyaçtan doğan rengarenk bir dünya

Markanın kuru­cusu David Bar­nett 2010 yılın­da tele­fon kulak­lık kablo­su­nun bir­birine dolan­masını engelle­m­eye çalıştı. Önce­lik­le tele­fo­nun arkası­na iki düğme yapıştırıp kablo­ları düğmelere sararak isteği­ni gerçek­leştir­di. Bu fikir­d­en yola çıkarak uzun çalış­malar sonu­cu ortaya “Pop­Sock­ets” markası çık­tı. “Pop­Sock­ets” tele­fo­nunu­zla daha fazlasını yap­manıza olanak veren şık bir tele­fon aksesuarı.

2014 yılın­da A.B.D Colorado’da üretilm­eye başlayan bu aksesuar­lar kısa sürede dünyanın her yerinde ren­kli tasarım­ları ve çok yön­lü kul­lanımıy­la dikkat çek­erek mily­on­ların vazgeçilmezi oldu. Ren­kli, eğlenceli, kişiselleştir­ilebilen tasarım­ları ve fonksiy­onel kul­lanımıy­la “Pop­Sock­ets” aksesuar­ları hay­atımız­da en önem­li yere sahip tele­fon­larımızın yanın­da ilk sıra­da yer almayı başardı. Kon­for için veya tarzınızı konuş­tur­mak için mut­la­ka size göre bir Pop­Sock­ets olduğunu asla unut­mayın.

Pop­Sock­ets markası gelişi­mi­ni sürdürüy­or ve kul­lanıcılarının ken­di tar­zlarını yan­sıt­maları­na ino­vatif çözüm­ler sunuy­or. Bir­birinden fark­lı tar­zlar ve tasarım­ların yanı sıra Swarovs­ki gibi sınır­lı sayı­da­ki kolek­siy­on­ları ile de fark yaratıy­or.

Araların­da Kendall Jen­ner, Gigi Hadid, Ser­e­na Williams, Emma Stones gibi Hol­ly­wood ünlü­lerinin bulun­duğu, Türkiye’de de Bur­cu Esmer­soy, Özge Ulu­soy, Ben­su Soral, Dan­la Bil­iç, Özge Özpir­inççi, Bade İşçil, Hat­ice Şendil, Ece Vahapoğlu, Pınar Altuğ, Rachel Araz gibi birçok ünlü kul­lanıcıya sahip Pop­Sock­ets “yeni moda tele­fon aksesuarı” olarak tanınıy­or.

‘Pop­Sock­ets’ ürün­ler­ine Bey­men, Vakko­ra­ma, D&R mağazaları ve HepsiBurada.com adresin­den ulaşa­bilirsiniz.

Exit mobile version