GARDIROP MAGAZİN

Penti’nin yeni reklam yüzü Aslı Enver

Pen­ti’nin yeni reklam yüzü sonun­da bel­li oldu. Mar­ka Sonbahar/Kış sezonu için ‘İst­anb­ullu Gelin’ dizisiyle beğeni toplayan Aslı Enver’le yol­u­na devam ediy­or.

‘Hep Ben­im­le’ slo­ganıy­la ekran­lar­da ola­cak yeni reklam fil­minde 4 yakın kız arkadaş arasın­da­ki sıkı dostluk anlatılıy­or. Finalinde izleyi­ci­leri sür­pri­zle karşılaştıra­cak olan filmde ayrı­ca Aslı Enver bir şarkı da seslendiriy­or. Movi­da reklam ajan­sının senaryosunu yazdığı ve Lev­ent Onan’ın yönet­tiği reklam filminin çekim­leri Beyoğlu’nun Galatasaray semti ve çevresinde iki günde gerçek­leşti. Penti’nin yeni reklam fil­mi eylül ayının son haf­tası TV kanal­ların­da izleyi­ci­lerin beğeni­sine sunula­cak.


Aslı Enver Kimdir:

Son dönem­lerde adını sıkça duy­duğu­muz oyun­cu­luğu ve güzel­liğiyle tüm dikkat­lari üzer­ine çeken güzel oyun­cu şimdil­erde genç kızların sevgilisi, yakışık­lı popçu Murat Boz aşk yaşıy­or. 1984 yılın­da Londra’da doğ­muş­tur. Kıbrıs Türk’ü tek­stil­ci bir babanın kızı olan Enver’in annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye’­den Lon­dra’ya git­tiğinde babasıy­la ora­da tanışıp evlen­miş. 12 yaşı­na kadar Londra’da yaşayan Enver daha son­ra aile­siyle İstanbul’a taşın­mıştır.

Pera Güzel Sanat­lar Lis­esi’ni bitirdik­ten son­ra İst­anb­ul Hal­iç Üniver­site­si’nin Tiy­a­tro Bölümünü bitir­di. 2003 yılın­da “Hay­at Bil­gisi” adlı dizide oynadı,  2007 yılın­da Kanal D’de yayın­lan­maya başlayan “Kavak Yel­leri” adlı genç­lik dizisinde başrol Mine Ergun karak­teri­ni can­landırdı. 2013 yılın­da da “Kayıp” dizisinde ve “Tamam Mıyız?” sine­ma fil­minde oynadı. Şimdil­erde başrol­leri­ni Özcan Deniz’le pay­laştığı İst­anb­ullu Gelin dizisinde rol alıy­or.

Exit mobile version