GARDIROP MAGAZİN

Parfois Mavi Rengini Tekrar Yorumluyor

Düny­a­ca ünlü kadın moda aksesuar­ları markası Par­fois, özgün tasarım­ları ve ürün çeşitlil­iği ile dikkat­leri üzer­ine çekiy­or. Ürün­lerinin rahatlığı ve şık­lığı ile büyüleyen Par­fois yeni Go For It isim­li kap­sül kolek­siy­onu ile mavinin tüm büyü­leyi­cil­iği­ni kul­lanıy­or.

Mavi renk her sezo­nun ve her dolabın vazgeçilmezidir. Huzu­ru tem­sil eden mavi renk siya­ha bir alter­natif olarak karşımıza çıkıy­or ve fark­lı ton­ları ile ken­di­ni yeniden yaratıy­or.

Par­fois yeni sezona yavaşça geçerken ümit­ler­im­izi ve bek­len­ti­ler­im­izi sem­bolize etmek için maviyi seçiy­or. Mavi kon­septli Go For It isim­li kap­sül kolek­siy­onun­da Par­fois, keşfedilmeyi bekleyen birçok parça sunuy­or. Rahatlık ve kon­for arayışı­na cevap ver­mek ve gün­lük bir görünüm elde etmek isteyen­ler için yumuşak doku­lar, kat kat kumaşlar ve sportif mod­eller kolek­siy­onun ana parçalarını oluş­tu­ruy­or. Kolek­siyon­da döküm­lü parçalar­dan, örgü kaza­k­lara, pal­to ve parkalara kadar birçok opsiy­on sunan Par­fois, yılın yeni tren­di olan kar­go pan­tolon­ları da öne çıkarıy­or.

Her zaman akıl­lar­da kot kumaş ile örtüşen mavi renk, Parfois’nın bu kolek­siy­onun­da karşımıza kıyafet­lerin dışın­da el çan­ta­ların­da da çıkıy­or. Kolek­siyon­da klasik tasarım­ları süsleyen mavi renge ayrı­ca bek­len­medik sarı ve pem­be ren­kler de eşlik ediy­or.

Exit mobile version