GARDIROP MAGAZİN

Pandora: Zamansız ve şık tasarımlar

1982’de kuru­lan ve merkezi Dan­i­mar­ka, Kopen­hag olan Pan­do­ra geçtiğimiz gün­lerde Son­ba­har Kış 17–18 kolek­siy­onu basın lans­man­ıy­la görücüye çık­tı.

Çizgisi­ni her zaman beğendiğim ve tasarım­larını zaman­sız ve şık bul­duğum tasarım­larıy­la Pan­do­ra kolek­siy­onu yine göz doldu­ruy­or­du. Roman­tik ve fem­i­nen çizgisiyle alışılagelmiş sade çizgisin­den bir adım ötede taşlı bilezik­ler, küpe ve yüzük­ler­le göz doldu­ruy­or. Kolek­siyon­da ağır­lık­lı olarak ön plana çıkan ren­kler; rose ve gümüş.

Fark­lı met­al­leri ve yeni­likçi taş kes­im­leri­ni çağ­daş kom­bi­nasy­on­lar­da ilham veri­ci tasarım­lar­la bir araya getiren kolek­siy­onun yüzük­lerinde, çeşitli büyük­lük­lerde sek­iz­gen fan­tezi kes­im taşlar kul­lanılıy­or. Bu yeni kes­im tekniğiyle klasik sek­iz­gen kes­im, sek­iz kenarlı şekille bir­leştir­il­erek her taşın ışıltısı ve par­lak­lığı art­tırılıy­or. Çevresin­de­ki daha küçük taşlar­la bir hale görünümü yaratan ve vin­tage hissi veren parçalar, tek başı­na kul­lanıla­bildiği gibi küpe ve kolye uçlarıy­la tamam­la­narak etk­isi­ni daha da güçlendiriy­or.

Eski mücevher kutu­ların­da­ki geometrik sem­boller­den esin­le­nen, “Pan­do­ra Sal­lan­tılı İhtişam Kolek­siy­onu” şef­faf kübik zirkon taşlar­la ade­ta göz doldu­ruy­or.

El işçil­iği­ni mod­ern bir çizgiyle har­man­la­yarak mak­si­mal­ist bir stil anlayışı sunuy­or. Zaman­sız ve ışıltılı görünümüyle yeni sezon­da stil sahibi kadın­ların anahtar parçaları arasın­da sıkça kul­lanıla­cağa ben­ziy­or. Geometrik parıltı koleksiyonu’nda; fark­lı met­al­leri ve yeni­likçi taş kes­im­leri­ni çağ­daş kom­bi­nasy­on­lar­da ilham veri­ci tasarım­lar­la bir araya getiren kolek­siy­onun yüzük­lerinde, çeşitli büyük­lük­lerde sek­iz­gen fan­tezi kes­im taşlar kul­lanılıy­or. Keskin karel­er ve pürüzsüz şekil­li charm’lar, saf gümüş, 14k altın ve Pan­do­ra Rose olmak üzere üç fark­lı seçeneği bulunuy­or. Say­dam taşlar ve toz pem­be kristaller, Pandora’nın imza­sı olan kalpli yan yüzey detayı ile tasarım­lara çeşitlilik ve zengin­lik katıy­or. Gelenek­sel zanaatkar­lık­la mod­ern teknolo­jiyi bir­leştiren Pan­do­ra eşsiz ve detaylı tasarım­ları mod­ern tasarım­larıy­la buluş­tu­ruy­or. Şehirli ve mod­ern kadın­ların tar­zları­na ilham veren Pandora’nın roman­tik ve fem­i­nen mücevher­leri, anlam­lı gün­leri ölüm­sü­zleştiriy­or.

NEREDE?
Kadın­ların sayısız seçenek­ler­le ve yepyeni şekillerde ken­di tar­zlarını ifade etmesi­ni sağlayan “PANDORA 2017 Son­ba­har Kolek­siy­onu”nu keşfet­mek için en yakın PANDORA mağaza­sını ya da daha fazla bil­giye ulaş­mak ve ilham almak için www.pandoragroup.com adresi­ni ziyaret ede­bilirsiniz.

Exit mobile version