GARDIROP MAGAZİN

Pandora etkisi

Baharı karşıla­maya hazır­landığımız bu gün­lerde pan­do­ra kutu­larını açma vak­ti geliy­or. Düny­a­ca ünlü mücevher markası PANDORA’nin 2017 İlkb­ah­ar Kolek­siy­onu görülm­eye değer. Işıl ışıl, göza­lıcı yeni kolek­siy­onuy­la mücevher kutu­ları­na bir­birinden özel parçalara yer alıy­or.

Ren­k­lerin Zarafet ile Dan­sı: “PANDORA Kalp­leri”
Yeni seri­side PANDORA Kalp­leri, geçmişin mirasını gele­ceğin duygu­larıy­la bütün­lüy­or. İster tek başı­na, ister yanyana takıla­bilen açık mavi, mavi, mor, nane yeşili, kiraz ren­gi, açık pem­be ve beyaz olmak üzere yedi fark­lı renk seçeneğin­de­ki bilezik ve yüzük­ler bahar­da tarzınızı tamamlıyor.Yan yüzey­leri nar­in kalpler­le süs­lü bilezik ve yüzük­ler, zirkon taşlar­la ışıldıy­or. Bilezik­lerde her biri tek tek el işçil­iğiyle yer­leştir­ilen 50 adet renk­siz zirkon taş yer alırken, yüzük­lerde ise dört ren­kli zirkon alter­nat­i­fi bulunuy­or.

HIGH_PAN_PR_SPR17_SIGNATURE_MODEL_06_RGBPANDORA Parıltılı Damlacık­lar
Cesur renk paleti ve detay­lara gös­ter­diği özen tüm kolek­siyon­da çok iddi­alı. Tarzınıza göre fark­lı şekillerde kom­bin edilebilen gelenek­sel el işçil­iğiyle üretilen Işıltılı Damlacık­lar zarif çiçek desen­ler, saf gümüş çerçeve ile bir­leşen gül kes­im ren­kli taşlar, ren­kli kristaller ve kübik zirkon taşlar­la baharı karşılıy­or.

İlkbahar’ın Ruhunu Yan­sı­tan Özel Seri
İlkb­ah­arın ruhun­dan ilham alarak tasar­lanan Göz Alıcı Pap­atyalar serisi, gün­cel stillere zaman­sız bir yak­laşım getir­erek gün­lük kul­lanıla­bile­cek klasik­lere dönüştürüy­or.
Saf gümüşten hazır­lanan kolek­siyon­da kul­lanılan kübik zirkon taşların her biri, bon­cuk mıh­la­ma yön­temiyle ürün­lere tek tek el işçil­iğiyle yer­leştir­iliy­or ve minik met­al bon­cuk­lar­la çevre­leniy­or.

PANDORA Yeni Rose Serisi” ile Bu Bahar Kendin Ol… Farkını Ortaya Koy…

Bu yılın en çarpıcı ren­k­lerinden fem­i­nen pem­be ton­lar­la ren­klenip ve nar­in taşlar­la görünümünüze ışıltı katan beş fark­lı temada­ki yeni PANDORA Rose serisi ile bu bahar tarzınıza yepyeni bir zarafet katıy­or.

En önem­lisi yetenek­li usta­ların el emeğiyle göz alıcı materyaller­le hazır­ladığı PANDORA Rose serisinin özel parçası damla küpel­er, stilin­izin tamam­layıcısı zaman­sız parçalar arasın­da yeri­ni alıy­or. Kübik zirkon taşlar­la bezeli küpel­er, casu­al giy­im­den tutun par­ti kıyafet­ler­ine kadar her zaman vazgeçilmez aksesuarınız arası­na ilk sıra­da olmaya aday..

Sezo­nun en değer­li tas­rım­ların­dan alan Kalp­lerin Buluş­ması yüzük, bağlan­tılı kalpler­den oluşan tasarımıy­la par­mağınızı zarafe­tle sarıy­or.


İster bir­lik­te, ister tek olarak kul­lan­abile­ceğiniz Göz Alıcı Pap­atya yüzük­ler, nar­in tasarım­ları ve ışıltılı kübik zirkon taşları ile müte­vazi bahar çiçek­lerinin masum güzel­liği­ni par­mak­larınıza taşıy­or.

Stili­ni özel tasarım aksesuar­lar­la tamam­la­mayı ter­cih eden kadın­lara sayısız seçenek­ler­le ve sunan PANDORA 2017 İlkb­ah­ar Kolek­siy­onu’nu keşfet­mek için PANDORA mağaza­sını ya da daha fazla bil­giye ulaş­mak ve ilham almak için www.pandora.net adresi­ni ziyaret ede­bilirsiniz.

 

 

 

 

 

Exit mobile version