GARDIROP MAGAZİN

Özgür Masur’dan Özgün Ve Güçlü Kadınlar

 Özgür Masur, Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul kap­samın­da 15 Ekim Perşem­be günü İlkb­ah­ar Yaz 2021 kolek­siy­onu defilesi­ni geçek­leştir­di.

İlkb­ah­ar-Yaz 2021 hazır giy­im kolek­siy­onunu markasının DNA’sında bulu­nan kadın silüet­leri­ni bir­leştirdiği ışıltılı siluetler­le sunan Özgür Masur, pret-a-cou­ture çizgisinde iler­lem­eye devam ediy­or.

İmza silüet­lerin can­lı ren­kler­le buluş­tuğu kolek­siyon­da; yeşil, mavi, turun­cu ve pem­be silüetler ön plana çıkarken onlara beyaz ve ekru eşlik ediy­or. 24 parçalık kolek­siyon­da for­mun gücü öne çıkıy­or. Kabarık etek­ler, uçuşan silüetler, cut-out detay­lar, drapeli kes­im­lerin mak­simize edildiği form­lar­da öne çıkan güçlü kadın­lar, güçlü silüetler.

Hay­atın her anının kut­la­maya değer olduğu­nun altını çizen Masur, ken­disi­ni önem­seyen kadın­lar için neden ara­mayan bir şık­lık sunuy­or. Ve kadın­ların sadece kendi­leri için giyindiği, hazır­landığı o anlara eşlik etmek iste­diği­ni vur­gu­luy­or.

Özgür Masur’un İlkb­ah­ar-Yaz Pret-a-Cou­ture kolek­siy­onu; güçlü silüet­leri markanın DNA’sındaki lüks algısıy­la buluş­tu­ruy­or. Lük­sü özüm­semiş siluetler, markanın DNA’sındaki cou­ture kültürün­den besle­nen hazır giy­im kolek­siy­on­larını ortaya koyuy­or.

Masur, yazın ren­k­lerinin ve geride bırak­tığı fresh hissin arkasın­da­ki bu kolek­siyon­da hiç bit­meyen bir yaz düşünü ardı­na alıy­or. İçerisind­eki “demi-cou­ture” parçalar ile öne çıkan kolek­siy­on, kadın­ların özgün ve güçlü ruhuy­la bir­leştiriy­or.

Sil­ver doku­lar, ışıl­dayan kumaşlar, hacim­li silüetler, kolek­siy­onun temeli­ni oluş­tu­rurken, sezon ren­k­leri de vur­gu­lanıy­or. Cou­ture algısını hazır giy­im pratik­liğiyle buluş­tu­ran kolek­siy­on, Özgür Masur çizgi­lerinde­ki lüks tavır­dan ödün ver­meyen, özgüveni yük­sek siluetlere dönüşüy­or.

Exit mobile version