GARDIROP MAGAZİN

Özge Özel’den kaş trendleri

Özge Ulu­soy, Ayşe Tol­ga ve Cey­da Ateş gibi ünlü isim­lerin makyaj ve kaş uzmanı Özge Özel, 2019 kaş trend­leri­ni anlat­tı.

Son yıl­lar­da­ki doğalık akımının devam ede­ceği­ni belirten güzel­lik koçu, “Kaş tasarım­larım­da ve makyaj çalış­malarım­da ben­im için en önem­li olan unsur­dur. Doğal olan her şey güzeldir…2019’da da doğal­lık ön plan­da” şek­linde konuş­tu.

Kaş uygu­la­maları

Ustu­ralı kaş alımını güçlen­mesi­ni iste­diğimiz böl­gelere uygu­luy­oruz ve böyle­lik­le kaşımızı en az iki sıra daha kalın­laştır­mış oluy­oruz. Günümüzün en büyük sorunu yan­lış alım­lar­dan küs­müş ve dökülmel­er­den dolayı bozu­lan kaşlar…

Önce­lik­le bu tarz kaşlar­da ilk yap­tığımız işlem vit­a­min ile kaşları gür­leştirmek oluy­or. Kaşları vit­a­min­le besleyip gür­leştirdik­ten son­ra varsa dol­mayan kısım­lara kıs­mi dolum işle­mi uygu­luy­oruz ve kaş şek­li­ni sabitliy­oruz. Vit­a­min­le gür­leşe­meye­cek kaşlara ise microb­laid­ing yapıy­oruz.

Microb­lad­ing kaş uygu­la­ması 

Microb­laid­ing, 3D kıl tekniği dediğimiz seyrek olan kaşları yoğun­laştır­mak amacıy­la ve kişinin ken­di kıl renginde ve var olan kaşının çok dışı­na çık­madan doğal­lık pren­si­bimizi koru­yarak yap­tığımız işlem­lerdir. 

Kaş şek­li­ni verirken nelere dikkat etmeli?

Biz­im için en önem­li olan müş­ter­i­ler­im­izin istek­leridir. Önce onlar ne iste­dik­leri­ni, nasıl mut­lu ola­cak­larını anlatır­lar. Son­rasın­da iş bize düşer. İlk işlemimiz göz başlangıcı ve göz bitişi­ni belir­lemek oluy­or. Bu bize müş­ter­i­ler­im­izin yüzüne yakışı­cak olan kaş şek­lim­izi belir­lemede büyük rol oynuy­or. Fazlasıy­la düşük kaş yapısı­na sahip kişil­erde amaç kaşı daha kalkık göster­mek­tir. Çok kalkık kav­is­li kaşları ise düşürüp doğal hale getiriy­oruz.

Exit mobile version