GARDIROP MAGAZİN

Oysho’dan sculpt, boxing ve yoga için 3 yeni kapsül koleksiyon

Oysho Sport Hub, Barselona, Mosko­va ve Madrid’ten son­ra Bur­cu Esmer­soy katılımıy­la ilk kez İstanbul’da gerçek­leşti.

Wyn­d­ham Grand İst­anb­ul Levent’te 22 Eylül Cumarte­si günü gerçek­leştir­ilen Oysho Sport Hub etkin­liğinde, Box­ing, Surf’s Up ve Active Yoga gibi bir­birinden fark­lı aynı zaman­da tamam­layıcı özel­liği olan spor dal­ları­na yer ver­il­di.

Bur­cu Esmer­soy

Oysho’nun sun­duğu bu yeni spor deney­i­minde, tam bir spor tutkunu olan ve ener­jisiyle kendine hayran bırakan Bur­cu Esmersoy’un yanı sıra; Elis­a­beth Mass, Hande Can, Gizem Bar­lak ve Bur­cu Kut­luk gibi isim­ler de tüm etkin­lik boyun­ca seçilen spor dal­larıy­la güç, hız, çeviklik ve ener­jiyi bir ara­da deney­im­le­di.

Box­ing: Tüm kasların sürek­li çalış­masını gerek­tiren ve aynı zaman­da adren­a­li­ni serbest bırak­manın ve kon­santrasy­onu iyileştir­menin iyi bir yolu olan toplam vücut eğiti­mi der­sidir.

Surf’s Up: Anahtar nok­tası denge olan Surf’s Up, fit­ness ve sör­fü su olmayan bir ortam­da bir araya getiren bir teknik­tir.

Active Yoga: Daha fazla ener­ji ve hareket özgür­lüğü için bir çok yoga pozisy­onuna dayanacak direnç ve esnek­liği sağlayan dinamik bir egz­er­sizdir.

“Oysho Sport Hub” kolek­siy­onu

Eylül ayın­da Oysho tutkun­larıy­la buluşan Son­ba­har-Kış sezon kolek­siy­onun­da yer alan spor –giy­im kolek­siy­onu “Oysho Sport Hub” kolek­siy­onunu oluş­tu­ruy­or.

Sculpt, box­ing ve yoga için 3 yeni kap­sül kolek­siy­ona sahip olan Oysho, her çeşit spor için daha teknik olarak geliştir­ilmiş parçalar­la karşımıza çıkıy­or.

Sculpt kolek­siy­onu, teknolo­ji ve modayı mükem­mel bir denge içerisinde bir ara­da sunarken, topar­layan kumaşlarıy­la vücü­du tama­men sarıp, kolaylık­la haraket etm­eye yardım­cı oluy­or.

Her geçen gün spor tutkun­ları arasın­da popüler­liği artan bok­sun Oysho ile bir araya gelme­si de bu sezon kaçınıl­maz oluy­or! Boks için hazır­lanan kap­sül kolek­siy­on ‘’One more round’’ adı altın­da, bermu­da şort, pan­talon, vücü­du topar­layan crop-top (sütyen) ve ceket olmak üzere tam 4 fark­lı ürün­den oluşuy­or. Renk ton­ların­da ise, Yavru ağzı ve Altın detay­ları ön plana çıkıy­or.

Oysho Yoga kolek­siy­onu ise; yogayı iç ve dış mekan­lar­da yapan­lar üzer­ine tasar­lanıy­or. Pamuk­lu doku ve yumuşak detay­lar dikkat çek­erken, dik­iş­siz desen­leriyle de yük­sek seviyede kon­foru sağlıy­or. Kolek­siyon­da Pem­be, Bej ve Deniz Yeşili ton­ları sıkça görülüy­or.

Exit mobile version