GARDIROP MAGAZİN

Önder Özkan’dan triko tasarımlar

Kolek­siy­onun­da ilhamını Çağ­daş Türk Res­im­lerinden aldığını belirten ünlü tasarım­cı Önder Özkan’ın Sonbahar/Kış 2019 ‘ Eklek­tik Oyun­lar ‘ adlı kolek­siy­onu Mer­cedes Benz Fash­ion Week Istan­bul kap­samın­da gerçek­leşti.

Moda tutkun­larının bir araya geldiği Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul’un 13. sezonu 22 Mart Cuma Günü sona erdi.

Ziyaretçi­leri arasın­da moda influ­encer­ları, blog­ger­lar, satın almacılar, basın, halk ve en önem­lisi tasarım­cılar olan Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul Sonbahar/Kış 2019’un bu yıl­ki teması “ Kendin­den Daha Fazlasın ” idi.

Çeşitli sahne şovları­na, ilginç görün­tülere ve fark­lı kreasy­on­lara ev sahipliği yapan etkin­lik­te ünlü tasarım­cı Önder Özkan’da, Son­ba­har / Kış 2019 sunumunu  Zor­lu Per­for­mans Sanat­ları Merkezi’nde gerçek­leştir­di.

Trikoya hay­at veren tasarım­cı Önder Özkan, 22 Mart Cuma günü gerçek­leştirdiği defile ile Sonbahar/Kış 2019 kolek­siy­onunu, ken­di tasar­ladığı triko aksesuar­lar ile bütün­leştir­erek ‘Eklek­tik Oyun­lar’ ismiyle sev­en­ler­ine sun­du.

İlh­amını Çağ­daş Türk Res­im­lerinden alan etkin­liğin tek triko tasarım­cısı Özkan, triko­da yap­tığı yeni­likçi doku oyun­larıy­la dikkat­leri üzer­ine çek­erken izleyen­ler­den de tam not aldı.

Her kolek­siy­onun bir oyun, bir doğum olduğunu belirten, triko üzer­ine yap­tığı tasarım­lar ile adın­dan söz ettiren Özkan kolek­siy­onunu ‘’ Ruhum­da­ki kadın yeni ve fark­lı olanı istiy­or. Bazen çarpıcı, bazen durağan ama çoğu zaman eklek­tik ve mod­ernist.

Sokak giy­imine alter­natif triko ile daha mod­ern bir imaj çizmeyi amaçladığım kolek­siy­on­u­mu izlerken ken­di­niz­den izler bula­cak­sınız” diye özetliy­or.

Exit mobile version