GARDIROP MAGAZİN

Olaplex Saç Bakımında Devrim Yaratıyor!

Ameri­ka ve İngiltere’nin önde gelen presti­jli saç bakım markası Olaplex, Makyajtrendi.com’un kuru­cusu Selin Öztarhan’ın ev sahipliğinde düzen­le­nen etkin­lik­te, patentli Bağ Onarım Teknolo­jisi ile geliştir­ilen ürün­leri­ni büyük bir heye­can­la tanıt­tı.

Olaplex, saç bakımı sek­töründe devrim niteliğinde bir mar­ka olarak adını duyu­ruy­or. Son etkin­lik­lerinden birinde, patentli teknolo­jil­er­le geliştirdiği ürün­leriyle büyük ilgi gördü. Ünlü isim­lerin katılımıy­la gerçek­leşen özel etkin­lik­te, Olaplex ürün­leri Makyajtrendi.com’un kuru­cusu Selin Öztarhan’ın ev sahipliğinde tanıtıldı.

Olaplex Saç Ürün­leri

Etkin­lik­te yer alan Pelin Kaya, Aslıhan Doğan Turan, Bade İşçil, Ebru Akel, Hande Gülşen Yon­tunç, Duygu Gülşen Tarablus, Mert Vidin­li, Arzu Kunt, Fer­yal Gül­man, Şan­sım Adalı, Mer­iç Küçük, Pınar Tez­can, Mert Aslan, Ahmet Gence­han, Ayşe Bur­cu Kaya, Batya Kebu­di, Begüm Tacir, Begüm Özer, Bige Daru­ga, Cey­lan Çapa, Şeb­nem Çapa, Defne Tiftik, Dilek Arslan Dil­ber, Eda Güzel­cik, Mel­da Kamhi, Melis Dilmen­er, Melis Özer, Mihre Mut­lu, Duru Karaba­cak, Bur­cu Şendir, Nazlı Keçeli, Ner­gis Pekuysal, Neva Dürüst, Nil Ninat, Nilay Cafer ve Özlem Avcıoğlu gibi ünlü isim­ler, Olaplex ürün­lerinin güzel­lik ve bakım konusun­da­ki etk­isi­ni deney­im­le­di.

Olaplex serisi, tam 12 ürün­den oluşuy­or ve bağ güçlendiri­ci teknolo­ji sayesinde onarım, bakım ve koru­ma adım­larını içeren üç aşa­malı bir saç bakım ruti­ni sunuy­or. İlk adım olarak Onarım ürün­leri kul­lanılırken, saçları daha sağlık­lı hale getirme amacı güdülüy­or. Bakım ürün­leri ise saçları derin­leme­sine tem­i­zley­erek nem­lendirme sağlıy­or. Son adım olan Koru­ma ürün­leri ise saçları güçlendirirken kolay şekil­lendirme imkanı sunuy­or.

Exit mobile version